Jump to content
Joriz

Kijktip voor vanavond: Louis Theroux in Los Angeles


Leden op GTAForum.nl klagen dat ze Los Santos soms eentonig, oppervlakkig en saai vinden. Echter zie ik dit enkel maar als compliment naar Rockstar Games. Los Angeles, de stad waar Los Santos is op gebaseerd is ongeveer even groot als de randstad. Iedereen pakt er voor alles de auto (ook voor een pak melk bij de winkel om de hoek) en vele inwoners werken in de entertainment industrie of willen er heel graag werken. Dit is ook heel goed te zien in GTA5 bij bijvoorbeeld Tracey die ondanks gebrek aan talent toch heel graag beroemd wilt worden.

Natuurlijk is het de vraag of deze vooroordelen over Los Angeles waar zijn. Britse documentairemaker Louis Theroux (die eerder in Amerika bij Amish, geloofsfundamentalisten en neonazi's belande) had het wel gehad met het Londens weer en besloot dus te emigreren naar Los Angeles om daar uit te zoeken hoe het daar zit met het luie oppervlakkige leven.

med_gallery_1_5_115294.jpg

Louis Theroux spreekt het publiek toe op een conferentie - Foto:

IAB UK

In de nieuwe documentaire loopt Louis Theroux onder andere meerdere weken rond Cedars-Sinai Medical Center (Mount Zonah Medical Center in GTA5), wat één van de duurste ziekenhuizen van Los Angeles is. Tevens kijkt hij hoe rijke dames een zwerfhond adopteren, totaal verwennen en dan voor een spuitje naar de dokter brengen omdat zwerfhonden opvoeding toch niet heel makkelijk is.

Daarnaast komen natuurlijk nog vele andere vooroordelen over Los Angeles in de documentaire aan bod. Daarom wil ik deze documentaire als kijktip aan jullie meegeven aangezien dit extra duidelijk maakt dat Rockstar Games helemaal niet mis zit met door hun geparodieerde Los Angeles. smile3.gif

De eerste aflevering van Louis Theroux's LA Stories, City of Dogs, is vanavond te zien om 22:00 (Nederlandse tijd) op BBC Two.

Bron: BBC News

Foto Louis Theroux: IAB UK

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Tevens kijkt hij hoe rijke dames een zwerfhond adopteren, totaal verwennen en dan voor een spuitje naar de dokter brengen omdat zwerfhonden opvoeding toch niet heel makkelijk is.

:t

Share this post


Link to post
Share on other sites

en dan wil hij daar ook nog geld voor krijgen ook zeker ik ga ook wel ff naar polen kijken hoe dom ze daar zijn en maak er filmpjes van asjeblieft zeg :duh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...