Jump to content
Joriz

Alleen vandaag: The April Fools' Day Event!


med_gallery_1_5_10151.jpg

Gisteren zei ik al dat er snel nieuwe DLC zou komen en ik heb zowaar gelijk gekregen. Rockstar Games neemt ons vandaag op 1 april namelijk extra hard beet door in GTA Online speciaal The April Fools' Day Event te houden. Het event is enkel vandaag en wordt vanzelf (net zo als de kerst special) beschikbaar in GTA Online. Het is dus niet nodig om extra updates te downloaden. Het enige wat we dus hoeven te doen is vanmiddag onze console aan te slingeren. smile3.gif

Oa. het volgende is tijdens het event mogelijk:

SPECIALE JOB:

Een speciale Clown Job is vandaag te doen met maximaal 4 andere spelers waarin je zo veel mogelijk clowns in een bepaalde tijd dient uit te schakelen. Natuurlijk krijg je hier een hoop RP en GTA$ voor.

NIEUW VOERTUIG:

De Clown van is exclusief vandaag beschikbaar in GTA Online. Ga naar Legendary Motorsports en schaf de Vapid Clown Van aan voor GTA$ 104.572 In singleplayer is in je garage ook het voertuig te vinden zonder het betalen van extra 'in-game' geld.

NIEUWE WAPEN:

Grappig geschut van Ammu-Nation komt altijd van pas met de Toledo Sploosh Gun. Spuit je vrienden nat met alle kleuren verf. In singleplayer krijgt iedere character twee 'magazijnen' van het wapen, in GTA: Online is het wapen verkrijgbaar bij de Ammu-Nation.

NIEUWE KLEDING:

Trek je apenpak maar aan. Draag de meest kleurrijke t-shirts en pakken om de blits te maken. Ook enkele tattoo's en grappig maskers ontbreken niet.

De April Fools Day is enkel beschikbaar tijdens het The April Fools' Day Event. Het start om 9:00 EST (15:00 Nederlandse tijd) en duurt tot morgenmiddag. Houd GTAGames.nl trouwens in de gaten voor meer nieuws want er zijn deze maand nog meer updates voor GTA Online op komst!

Bron: Rockstar Games Newswire

Update: Natuurlijk was dit event te mooi om waar te zijn en zijn er weer vele in onze 1 april grap getrapt. Maar niet getreurd. Deze maand komt er nieuwe muziek in GTA Online en worden er ook nog andere dingen aan GTA Online toegevoegd ...

Edited by Joriz

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Maak je nou een grap Joriz? Rockstar Games heeft helemaal geen nieuwsbericht gemaakt over dit evenement. Ik ben er wel ingetrapt. Goeie grap Joriz :7

Edited by Asphyxiated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow! Meteen een aantal auto's verkocht, wil die clownsvan zeker wel hebben en ben benieuwd hoe dat wapen is! ;)

De clown van is nu al te koop!

0_0.jpg

Lekker realistisch, kijk eens twee auto's verderop :clown:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...