Jump to content

Forza Horizon 2


TekaLoca

Recommended Posts

Forza Horizon 2

Ontwikkelaar: Playground Games, Turn 10 Studios

Uitgever: Microsoft Studios

Genre: Racing

Platforms: Xbox 360 en Xbox One

Aantal spelers: TBA

Release: Q4 2014. Exacte datum moet nog aangekondigd worden.

Demo: TBA

Forza Horizon 2 aangekondigd

De open wereld racegame komt dit najaar naar de Xbox One en de Xbox 360

Microsoft heeft Forza Horizon 2 aangekondigd, het volgende deel in de welbekende racefranchise. De game is in ontwikkeling voor de Xbox One en de Xbox 360 en moet eind dit jaar verschijnen.

De game volgt de veelgeprezen game Forza Horizon voor de Xbox 360 en de Xbox One launch-game Forza Motorsport 5 op. De game wordt ontwikkeld door Playground Games, die ook verantwoordelijk was voor het eerste deel. Het team werkt nauw samen met Turn 10 Studios, zowel op het gebied van technologie als personeel.

We (Turn 10 en Playground) geloven dat we een geweldige ervaring voor racefans neer kunnen zetten op de Xbox One”, aldus Ralph Fulton, Creative Director van Forza Horizon 2.

Naast de sprong naar de Xbox One zal Forza Horizon 2 volgens de ontwikkelaar honderden auto's bevatten, waarbij de 2015 Lamborghini Huracán de smaakmaker is. De game zal een weersysteem kennen (een primeur voor de serie) en het Drivatar-systeem uit Forza 5 zal ook worden overgezet.

De box-art (vanwege zijn groot formaat in een spoiler gestopt):

anthemboxshotleftv3-convertedjpg-958b1c_610w.jpg

Qua setting zal de game zich afspelen in het prachtige Zuid-Europa (en dus niet Louisiana, zoals geruchten deden vermoeden), waarbij het landschap ontzettend veel variatie zal kennen. Muziek zal wederom een grote rol spelen in de game en het uit het eerste deel bekende muziekfestival zal het belangrijkste event zijn, waar de activiteiten uit voortvloeien.

Forza Horizon 2 zal veel verbeteringen en features kennen, waar IGN dieper op in zal gaan gedurende de gehele maand juni als onderdeel van het gloednieuwe IGN First-initiatief. We gingen op bezoek bij Playground Games in Engeland en kwamen terug met gigantisch veel content die we maar wat graag met jullie willen delen, waaronder een hands-on preview die we morgen zullen plaatsen.

Bron: http://nl.ign.com/ne...-2-aangekondigd

Link to comment
Delen op andere websites

Lijkt me een leuke game, omdat het in Zuid-Europa, prachtige setting voor een race game. Maar er is een nadeel, en dat is dat ik geen Xbox One hebt. Had graag deze game willen spelen op de PS4, maar het is Xbox only.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...