SpacyColours Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Jummie, voor mij is het dagelijkse kost. Wat jullie? Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
_Night-Men_ Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Ben er niet weg van... Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
Kaitjee98 Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Smeerworst is voor smeerkezen. Geef mij maar gewoon kaas o.i.d. Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
Dexist Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Smeerworst is heilig! Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
Froodooo Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Smeerworst is voor smeerkezen. Geef mij maar gewoon kaas o.i.d. Smeerkaas Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
.Sharingan Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Heerlijk op een stokbroodje met wat komkommer erbij. Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
Kaitjee98 Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Smeerworst is voor smeerkezen. Geef mij maar gewoon kaas o.i.d. Smeerkaas Blech, ook weer zoiets. Geef mij maar gewoon jonge kaas in plakjes en niet deze smeerzooi. Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
Foreigner97 Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Vanochtend heb ik bij wijze van toeval een vijftal stukken stokbrood een flinke klodder (hoe heet zoiets eigenlijk in dit geval?) leverworst naar binnen gewerkt, heerlijk in de buitenlucht. Net als bij veel voedsel schommelt mijn mening en smaak bij leverworst vaak: soms walg ik er bijna van, op andere momenten smaakt het me prima. Heeft mogelijk één en ander te doen met de wijze van consumptie: op een toastje of een sneetje stokbrood komt de worst beter tot z'n recht dan 'los', als zijnde een borrelhapje. In het laatste geval geef ik toch echt de voorkeur aan een ander stukje vlees, het contrast tussen de overheersende semi-zachte worst en de harde stukken ertussen staat me dan absoluut niet aan. Ik noem het overigens leverworst, zo kom ik het ook meestal tegen in de winkel. Dit ontbijt was overigens bij een vriend van me, en hij heeft de verpakking (precies degene in de OP) geopend door met een mes een fikse snee (in de lengte) in de rug aan te brengen. Toevallig zat ik me toen af te vragen hoe je zo'n verpakking anders open krijgt, en om eerlijk te zijn schoot me op dat moment geen alternatieve openingswijze te binnen. Daarbij heb ik heb eveneens geen nadelen bevonden met betrekking tot deze opening, dus wat mij betreft is dat een aanradertje. Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
Teh_Ninja Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Paupervoedsel. Ik eet liever fatsoenlijk vlees op mijn brood. Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
ThunderDuck Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Alleen mensen die een enorme hekel aan hun smaakpapillen hebben eten smeerworst. Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
JustDoIt. Geplaatst: 5 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 5 augustus 2014 Één keer gehad, en dat was echt walgelijk Als ik alleen al die verpakking zie zou ik eerder denken dat het blikvoer voor honden is maar dan de crisis versie want het blik was echter bij de boer op Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
Michael Geplaatst: 6 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 6 augustus 2014 (bewerkt) Ik heb niet echt problemen met smeerworst. Ik vind het wel eens lekker om op mijn brood te smeren zoals smeerkaas, maar ik zou me niet echt vol willen eten aan dit spul. Smeerworst is ook best wel lekker op crackers, dat moest ik er wel bij vermelden. Ik eet het niet dus elke dag omdat ik anders dood ga. Dat gaan we toch wel allemaal als we pindakaas met hagelslag eten. Bewerkt: 6 augustus 2014 door Asphyxiated Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
DeJarnoxD Geplaatst: 6 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 6 augustus 2014 Ik juich om de verpakking open te krijgen. Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
Davedavy Geplaatst: 6 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 6 augustus 2014 Is dit niet paté? Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
NicolaB Geplaatst: 6 augustus 2014 Rapport Share Geplaatst: 6 augustus 2014 (bewerkt) Dat is nagenoeg hetzelfde Davy. Ik ben zelf wel fan van Osseworst, smeerworst niet Bewerkt: 6 augustus 2014 door NicolaB Reageren Link to comment Delen op andere websites More sharing options...
Recommended Posts
Een reactie plaatsen
Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.