Jump to content
Joriz

De BMX-glitch zit ook in next-gen GTA5!


Je leest het goed! De BMX-glitch zit ook in de PlayStation 4 en Xbox One versie van Grand Theft Auto V. Een glitch is een programmeerfout waarbij iets in een programma gebeurd wat eigenlijk niet de bedoeling is. Glitches kunnen zeer nare gevolgen hebben en voordeel opleveren voor bepaalde spelers/mensen of zelfs een veiligheidsrisico zijn. Vandaar dat Rockstar Games gelukkig zeer zwaar tegen glitches optreedt en deze snel repareert om het spel eerlijk te houden.

Echter grappige glitches die geen enkele speler te nadeel brengt behoud Rockstar Games voor de fans. In GTA4 was het bijvoorbeeld mogelijk je auto te lanceren met behulp van een schommel en in GTA5 zit dus de onschuldige glitch waarmee je op een fiets de wetten der zwaartekracht kan tarten. Dit zorgde al voor vele coole stuntvideo's.

Door achterover te leunen op een fiets is het dus ook weer mogelijk om op de PlayStation 4 en Xbox One versie van GTA5 kilometers lang over Los Santos te zweven. Junior Mints heeft het volgende filmpje gemaakt in de Content Creator van GTA Online (vandaar is er geen verkeer in beeld). Laat dit filmpje een inspiratie zijn voor vele stunt meetings in GTA Online. smile2.gif

Ben je ook een leuk GTA nieuwtje tegengekomen of heb je zelf een wat gemaakt wat je met iedereen wilt delen laat het me dan weten zodat het ook in het nieuws komt. smile3.gif

Bron video:

via Kotaku

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

:fp:

Als je al zou willen stellen dat videogames nut hebben buiten het bevredigen van de behoefte van ontspanning van het individu dan is deze glitch niet meer dan een aanvulling op het speelplezier waarmee deze ontspanning gewonnen wordt uit de videogames.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vraag me af in hoeverre R* deze ''glitches'' niet met opzet in hun games propt

Deze hebben ze er bewust ingelaten, dat kun je met zekerheid stellen.

Zeker aangezien ze de glitch ook tijdelijk hebben weggepatcht om het vervolgens terug te brengen na vragen van fans.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...