Jump to content

[Stelling] Als R* de R* Classics weer vrij zou geven zou ik GTA1 (weer) downloaden


Dotz
 Share

Stelling Rockstar Classics  

50 members have voted

 1. 1. Zou jij GTA1 (weer) downloaden als een geupdate versie vrijgegeven zou worden bij Rockstar Classics?

  • Ja
   34
  • Nee
   8
  • Nee, want ik heb al een geschikte versie (fysiek dan wel digitaal) voor mijn PC en/of een ander platform.
   8


Recommended Posts

Sinds enige tijd zijn de Rockstar Classics, GTA1, GTA2 en Wild Metal niet meer gratis te downloaden. Zelf zou ik graag een update van GTA1 en GTA2 zien zodat ik deze weer eenvoudig op mijn PC kan spelen. Het is imo namelijk een ramp om GTA1 en GTA2 op Windows 7 te draaien.

Zouden jullie GTA1 (weer) downloaden als deze er een versie beschikbaar zou zijn welke geschikt is voor moderne besturingssystemen?

Edited by Dotz
Link to comment
Share on other sites

Voor mij zou dat weinig nieuws te bieden hebben: ik heb hier zowel een fysieke als een digitale versie van GTA 1.Wild Metal lijkt me overigens wel gaaf om eens te proberen, dus wat dat betreft zou 't wel een tof gebaar zijn van Rockstar.

Link to comment
Share on other sites

GTA 1 (GTA 2 ook overigens) zijn fantastische games als je even de gedachte aan de hedendaagse GTA's achterwege laat en even went. Ik moest wel op de Wiki kijken voor ik door had wat het doel precies is (natuurlijk kan je ook doelloos rondlopen) maar dan is het gewoon even leuk als elke andere GTA. Ik zou ze zeker downloaden mochten ze nog eens beschikbaar zijn.

Nu heb ik zin gekregen om GTA te spelen shiny.gif

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook nog fysieke exemplaren en heb de download versies ook nog. Helaas mogen we het niet zelf hosten, anders was dit door diverse fansites al lang gebeurd.

Al meerdere keren hebben fans gevraagd en aangekaart hoe het met deze klassiekers zit. We weten tot nu toe nog steeds niet de reden waarom de gratis downloads nu niet worden aangeboden. Het lijkt er op dat R* prioriteit op dit moment ergens anders ligt. Daarom zijn helaas de klassiekers alleen nog tweedehands verkrijgbaar. :(

Link to comment
Share on other sites

Hoewel ik hier nog een fysieke exemplaar van GTA 2 heb liggen. Zou ik zeker GTA 1 ook nog downloaden mocht R* die vrijgeven.

Vindt het zelf ook erg spijtig dat R* ze van hun website heeft afgehaald.

Link to comment
Share on other sites

Persoonlijk heb ik grote moeite om GTA1 op mijn PC te spelen. GTA1 speel ik graag ''even snel'', wat niet gaat doordat ik allemaal gekke teringzooi uit moet halen om het draaiende te krijgen. Ik hoop dan ook op een mooie update van de Classics.

Naast de PC-versie heb ik ook de PS1-versie. Maar aangezien deze versie inferieur is aan PC-versie en ik de game liever met toetsenbord en muis speel i.p.v. een controller speel ik die versie nauwelijks.

Hopelijk updaten ze ook de onlinefunctie van de game wanneer er een update zou komen! Dat lijkt me heel erg leip! Dan zouden we een GTA1 MP-event op het forum kunnen houden! :)

Link to comment
Share on other sites

Het enige wat ik kan bedenken om de game op dat vlak toegankelijker te maken is een soort savesystem dat emulatoren gebruiken. Ik bedoel daarbij het soort waarin de game in zijn geheel ''bevroren'' wordt en elk ander moment hervat kan worden. In hoeverre dat ''toegankelijk'' of gebruikersvriendelijk is durf ik niet te zeggen, al denk ik dat het voor geïnteresseerden wel laagdrempeliger zou zijn om GTA1 eens te proberen.

Wellicht dat iemand een mod zou kunnen maken voor deze shit als R* dat zelf niet zou doen (voor een eventuele geupdate versie van de game). Al lijkt me dat je dergelijke shit ook kunt met een MS Dos-emulator, al heb je dan natuurlijk geen toegang tot de online-functies van de game.

Edited by Dotz
Link to comment
Share on other sites

Voor één of andere reden zijn ze tevens ook van Steam verdwenen. Ik heb ze wel nog in mijn account, maar aankopen (via de GTA Complete-pack) is niet meer mogelijk. Vraag mij af aan wat het precies ligt..

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...