Jump to content

GTA Chinatown Wars - Spelletjestopics


Svenie

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Mededeling

2yuwq4m.jpg

De spelletjes in de GTA-fora zijn de afgelopen twee jaar een groot onderdeel geworden van de GTA-fora. Echter komt het geregeld voor dat spelletjes een tijdje stil liggen. Dit kan verschillende reden hebben. Vaak komt dit omdat de vraagsteller geen nieuwe vraag of opgave post, of niet aangeeft of een gegeven antwoord juist of onjuist is.

Om de ''flow'' van de spelletjes te waarborgen hebben de GTA-moderators een aantal nieuwe regels bedacht die vanaf nu bij alle spelletjes van toepassing zullen zijn.

  • Het plaatsen van minuscule afbeeldingen is bij geen enkel spel toegestaan, in het bijzonder bij raad de locatie en raad het voertuig. Afbeeldingen moeten ongeveer minstens 100x100 pixels zijn.
  • Wanneer een vraagsteller binnen drie dagen geen nieuwe opgave of vraag post mag iemand anders dit doen.

Hopelijk kunnen we door de bovenstaande regels de spelletjes actief houden.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Mededeling

2yuwq4m.jpg
 

We zijn nu bijna een jaar verder en de spelletjes zijn nog altijd enorm populair. Echter zien de GTA-moderators vaak dat er bij spelletjes als 'Raad het voertuig' afbeeldingen worden geplaatst waaruit niet duidelijk om te maken is om wat voor voertuig het bijvoorbeeld gaat. Hierdoor kunnen spellen tijden stil blijven liggen omdat leden het opgeven en er verder ook geen tips worden gegeven. Vanaf nu komt daar verandering in met de toevoeging van de onderstaande regel. Deze regel zal vanaf nu bij alle spellen van toepassing zijn waarbij je een locatie, voertuig, personage, etc moet zien te raden aan de hand van een afbeelding.

 

  • Wanneer er 10 foute antwoorden zijn gegeven is de vraagsteller verplicht een tip te geven.

 

Hopelijk kunnen we door de bovenstaande regel de spelletjes actief houden.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...