Jump to content
Bassieboy35

Must see: toekomstige content


Zoals wellicht is opgemerkt is er vandaag een nieuwe update uitgekomen. De precieze inhoud van de update is nog niet vrij gegeven. Die krijg je van ons later, we weten wel dat het in ieder geval om een uitbreiding van Benny's garage is en een nieuwe Adversary Mode. Later vandaag (of morgen) daar meer over. Er is namelijk ook bekend dat er met de update wat is toegevoegd, maar nog niet direct beschikbaar is. We praten praktisch gezien dan al over een vervolg op de Valentine's update. Het blijft nog een beetje mysterieus, maar we wilden het wel met je delen.

Onze vrienden van GTA Series Videos hebben foto's gemaakt van nieuwe content die dus later worden uitgebracht. Op de foto's zien we wat kleding die lijkt op eerder kleding van een Valentine's update. Daarnaast zien we ook nog een nieuwe versie van de Roosevelt. Er is aan het uiterlijk weinig veranderd; het dak heeft nu dezelfde kleur als de rest van het voertuig en de extra wielen zijn nu overdekt.

sml_gallery_123064_235_12067.jpgsml_gallery_123064_235_19582.jpgsml_gallery_123064_235_35120.jpg

gallery_123064_235_30428.jpg

©GTA Series Videos

Verder was er gisteren ook nog activiteit te zien op SteamDB. Het is nogal vaag hoe dit precies werkt als je dit nog niet eerder hebt gezien. Kortweg komt het erop neer dat als er hier aanpassingen worden gedaan in bestanden, dat deze hier getoond worden. Gisteren werden er nieuwe Branches aan toegevoegd. Een branche is:

An application can have multiple branches. Other than the "public" branch, there can be other branches. Other branches are often used for storing an older version of the game for people to downgrade to, or for testing new patches/content. These can often be found in the "Betas" tab in the app's properties in the Steam client. Some branches might require a password, and they won't be visible in the drop-down list until the correct password is entered.

Dit zijn de branches die er nu zijn:

med_gallery_123064_235_45469.png

In de onderstaande foto's staat praktisch gezien dat er dus de branches 'nicktestbranch' en 'externalbuilds' zijn toegevoegd en dat hier aanpassingen in gedaan zijn. Wat die aanpassingen zijn weten we niet, maar het is toch wel opmerkelijk dat ze zijn aangemaakt.

med_gallery_123064_235_87917.pngmed_gallery_123064_235_37596.jpg

Wat houdt dit nu precies in?

Nou, wat de gedachte er precies achter is, is dus onbekend. De 'nicktestbranch' zouden we misschien kunnen vertalen naar ene Nick die een test zou hebben gedaan. De 'externalbuilds' is dan eigenlijk weer wat lastiger te verklaren. Wel is bekend dat er niet zomaar branches worden aangemaakt. Voor alle updates werden tot nu toe de branches 'qabeta' en 'qabeta2' gebruikt om te testen. De kans is klein dat het speciaal voor de update was die vandaag is uitgebracht, omdat het voorheen dus in de qabeta branches werd getest en deze update niet al te groot lijkt. Dat er speciale branches zijn aangemaakt laat ons eigenlijk vermoeden dat dit misschien om een grote update gaat en wellicht toch nog enig teken geeft van een externe map? Wat het is zullen we nog over moeten blijven speculeren, maar dat Rockstar met iets bezig is, is wel duidelijk.

Bron: GTA Series Videos Twitter en Steamdbinfo

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Nu moet ik toch wel bekennen dat die Banshee er erg vet uitziet ERRWINS. Het is sowieso al een prachtbolide, maar ik ben onder de indruk van de screenshot die je hebt gepost.

Dank u. Het is en blijft een prachtwagen inderdaad. Dankzij deze update is de wagen helemaal af! :*D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je kan nu met de sultan naar benny. Dan wordt het een soort sultan rs uit gta iv

tSdWp27.png

Ik ben ook even geweest :*D

post-32909-0-99254200-1453998690.jpg

maxresdefault.jpg

Iemand geld teveel die weleens iets anders wil? :7

Edited by Sir_Ballas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...