Jump to content

GTA V kan resolutie niet hoger zetten dan 800x600


Sublime

Recommended Posts

Ik heb net GTA V op mijn Windows 10 PC geinstalleerd, maar ik krijg geen andere resolutieopties dan 800x600, terwijl ik op een PC met een GTX 780 zit met een 1440p scherm.

Ik heb al geprobeerd te zoeken via Google, maar hier kwamen alleen maar resultaten voor GTA IV terug. Ik heb mijn drivers via Geforce Center geupdate, geprobeerd het spel te laten optimaliseren (wat niet werkt) en nu zit ik dus vast met een lullig schermpje van 800x600 met wel alles op high (en die bar geeft ook aan dat het goed moet gaan).

Weet iemand hier een oplossing voor?

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Begin eerst eens hiermee: http://www.nvidia.co.uk/download/driverResults.aspx/104828/en-uk installeer de nvidia new upgrade driver. dan heb jij alle microsoft visual c++ nodig van 2005, 2008, 2012, 2013,

download deze vanaf hier: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/2977003 dan heb je alle directx nodig, zier hier voor meer info: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/179113 dan moet je alle net framework hebben geïnstalleerd. https://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=48130 dit is 1 van de 5 links. en tot slot.. jou pc moet up to date zijn met windows update. als je deze stappen door gaat dan zul je gta v weer in normale positie kunnen spelen. kwestie van alles wat je videokaart en gta nodig heeft te installeren. succes

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...