Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Bassieboy35

Leslie Benzies registreert bedrijfsnamen en handelsmerk


Ongeveer een jaar geleden kwam het bericht dat Leslie Benzies niet langer meer bij Rockstar Games werkte. In dit bericht was er nog sprake over het 'vrijwillig' verlaten. Inmiddels is bekend dat geld een rol speelde bij de gebroeders Houser, de twee hoogste piefen binnen Rockstar en ook het gedrag van Benzies zelf. Leslie Benzies zou je op de derde plek in rangorde kunnen zetten aangezien hij van A tot Z verantwoordelijk was voor iedere GTA vanaf GTA III en nog wat andere Rockstar titels. Hoe GTA VI er zonder hem uit gaat zien is nog een grote vraag. In ieder geval is het duidelijk dat hij niet meer terug komt.

gallery_123064_235_57287.jpg

Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat hij een handelsmerk voor een spel heeft aangevraagd. Het spel zou Time for a new world heten. Wat het spel verder inhoudt is nog niet bekend. Ook heeft hij een handelsmerk voor de bijbehorende hashtag #TFANW aangemeld. Dit is overigens niet het enige waar Leslie Benzies zich mee bezig houdt. Naast het handelsmerk heeft hij ook een aantal bedrijven geregistreerd. De bedrijven heten Royal Circus Games Limited, VR-Chitect Limited, Starship Group en Everywhere Game Limited. Van VR-Chitect Limited mogen we uitgaan dat dit bedrijf zich gaat richten op VR-technologie en de concurrentie aangaat met bedrijven als Sony. De overige bedrijven zullen aan de naam te zien zich gaan richten op games. Er is een grote kans dat Royal Circus Games Limited het moederbedrijf wordt en dat de rest onderdelen hiervan worden. De tijd zal leren wat de bedrijven allemaal gaan betekenen.

Bron: The Scotsman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Michael

Erg interessant, ik ben benieuwd wat voor spellen we kunnen gaan verwachten van zijn bedrijf. De manier op hoe Benzies is weggewerkt uit Rockstar Games was ontzettend onrespectvol na lange jaren hard werken en zelfs Red Dead Redemption redden omdat er teveel glitches in het spel waren die hun zelf niet konden fixen. Misschien wordt zijn bedrijf ooit wel een grote concurrent voor Rockstar Games?

Edited by Asphyxiated

Share this post


Link to post
Share on other sites
harry1985

Krijgt rockstar concurrentie. En daarmee ook gta ??? Nooit verkeerd natuurlijk al blijft gta favoriet,. !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Platypus

Leuk om te horen dat hij nog in de game wereld blijft. Ik vroeg me al een tijdje af wat hij nu zou doen.

De manier op hoe Benzies is weggewerkt uit Rockstar Games was ontzettend onrespectvol na lange jaren hard werken

Dit is helaas niet de eerste keer dat Rockstar Games zo onrespectvol is. Toen ze de studio Rockstar Vienna van de ene dag op de andere opdoekten, wisten de werknemers ook van niks en zaten ze plots zonder baan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michael

Ik heb zelf ook wel wat gelezen over het kantoor in Wenen, erg apart verhaal hoe werknemers naar werk gingen en dan opeens horen dat hun niet naar binnen mogen gaan. Ze hebben er een hele website over, maar goed. Kijk ook maar eens naar de ervaringen van Rockstar Games medewerkers die vertellen dat ze enorm veel uren moeten werken en dan soms moeten overwerken, terwijl ze al constant bezig zijn. En dat mensen helemaal onder druk staan en dat het management dus gewoon bar slecht communiceert met andere werknemers. Ik mag hopen dat dit niet het geval zal zijn bij Benzies nieuwe bedrijf, als hij geluk heeft dan vind hij nog ergens wel een paar oud werknemers van Rockstar Games die genoeg ervaring hebben in de video games industrie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Phoenyxar

Benieuwd naar wat ze gaan brengen. Hopelijk kunnen ze de bestaande orde in dit deel van de gamewereld wat opschudden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Faenty.

Krijgt rockstar concurrentie. En daarmee ook gta ??? Nooit verkeerd natuurlijk al blijft gta favoriet,. !

Het zal waarschijnlijk geen game worden op de schaal van gta, aangezien alleen de grootste studios dat voor wlkaar kunnen krijgen meestal. Maar wie weet, the witcher is ook een pracht game van een nonconventionele studio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...