Jump to content
  • Sign Up

Recommended Posts

DanielMP5

StanceLegacy is een crew gemaakt in januari 2018 door DanielMP5. Met onze "car meets", we hosten vele verschillende thema's van car meets, hoe dan ook  we hebben het liefst "clean cars" ofterwijl auto's die niet te druk er  uit zien, 

We hebben ook een vliegers team (piloten) maar dat is een smal groepje opzich, als je weet hoe je een vliegtuig goed bestuurt kan je op een van onze tryouts in formatie vliegen en geselecteerd worden in een team.

 

We zijn vooral een PC Activiteiten crew met meerdere "hosters" die "Car Meets" hosten meerdere keren per week. Meerendeels in het weekend.

We zijn een internationale crew omdat we zonder niet zouden kunnen overleven, Dit forum kwam me voorbij en ik dacht, misschien een keer wat meer nederlanders erbij!

 

Waarom zou je Ons joinen?

 

zowel als "Car meets", Hebben we ook een Discord server met 300+ Leden met text en voice channels, De discord server is de thuisbasis van onze crew, StanceLegacy. 

We hebben vele actieve text & voice channels waar je kan communiceren en nieuwe mensen kan ontmoeten en natuurlijk onze activiteiten joinen! 

 

Veel van onze Meets/Activiteiten zijn online te vinden op YouTube, Twitch, Etc, Dagelijks worden er nieuwe aan toe gevoegd.
Een Paar voorbeelden van video's zodat je een impressie kan krijgen:

 

Hoe join je ons?
1). Join onze discord server + onze crew
2). Accepteer de regels in #accept-rules and join de crew met de link gegeven.
3). Vraag de @admins of @moderators in onze Discord of ze een invite kunnen sturen.

Hoe lang duurt het tot ik geaccepteerd wordt?

Als je de bovenstaande stappen correct hebt uitgevoert dan zal het binnen een paar uur geaccepteerd worden, ((LET OP!!!) Daarna zal je de invite moeten accepteren)

Hoe join ik "Car meets?"
Als je de regels geaccepteerd hebt en de server voor jezelf toegankelijk hebt gemaakt staat in #meet-announcements alle informatie, We hebbel al onze "Car Meets" aangegeven in engelse tijd, Dus als er 6pm staat is het op z'n hollands 7 uur s'avonds.

Iedereen is van harte welkom, 

groet,

DanielMP5

notitie voor forum-admins, dit is mijn eerste recruitment post op deze site, mocht ik iets fout hebben gedaan stuur me een dm en ik wil het dolgraag met je oplossen!

britishmeet3.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX

Welkom op het forum!

 

Coole video's! Hopelijk weten jullie wat leden te werven via dit forum. :Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...