Jump to content
  • Sign Up
NandroDavids

WK-special tijdschrift

Recommended Posts

NandroDavids

Ik vind het voor de grote wielerrondes altijd fijn om van tevoren een goede special te hebben met daarin uitgebreide voorbeschouwing en info. Nu zoek ik eigenlijk iets soortgelijks voor het WK Voetbal, maar kan het niet echt vinden. De Voetbal International is de laatste jaren zodanig afgegleden, dat is niet best meer qua inhoud. Iemand suggesties? Wellicht dat een Belgisch blad een mooie special heeft?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guardian1980
23 uur geleden, NandroDavids zei:

De Voetbal International is de laatste jaren zodanig afgegleden, dat is niet best meer qua inhoud.

Toch is dit denk ik het beste wat Nederland in ieder geval te bieden heeft. De special van dit jaar is 148 pagina's en kost in de losse verkoop 7,99. Op zich niet iets om je een buil aan te vallen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cabyon

Ben sinds een tijdje geabonnneerd op VI Pro. Ik slechtte de betaalmuur voor een vijfje per maand. Veel leuke artikelen, zeker over het WK, met goede diepgang en leuke interviews. Ik kan het wel aanraden. Ook mogelijkheid tot interactie met de auteurs (Pieter Zwart e.d.). Een volleerde special is het niet en evenmin is het een fysieke versie, maar het is wel leuk, en door de app kan je 'm overal meenemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dextro99

Mooi WK tot nu toe. Colombia en Polen gaan serieus aan de bak mogen vandaag. En wat is er aan de hand met Messi en co ? Hoe goed hij ook is, hij draagt niet het team zoals Ronaldo dat bv. bij Portugal wel kan. Maar al bij al als die Duitsers en Argentijnen op dit elan verder gaan zou dat toch echt wel de verassing van het toernooi zijn. Al zie ik de Duitsers niet meteen verliezen van Zuid Korea. Nigeria daarentegen kan wel eens een ander verhaal worden voor Messi !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...