Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
PrioX

Red Dead Redemption 2 ondergaat grafische downgrade


medium.rdr2patchbanner.jpg.62301e5596d22

 

Sinds de laatste update gaan er berichten rond dat Red Dead Redemption 2 mogelijk een grafische downgrade heeft gekregen. Het beeldkwaliteit zou zonder melding van Rockstar Games zijn aangepast waardoor het nu minder goed oogt. De zogeheten ambient occlusion is aangepast waardoor de belichting op veel punten compleet anders is. Dit effect is duidelijk te zien wanneer je twee objecten met elkaar in contact ziet. Voorheen waren deze details afgewerkt met o.a. schaduwen. Nu is dit in veel gevallen niet meer het geval. Waarom Rockstar dit heeft aangepast is niet duidelijk, en zij hebben ook nog geen verklaring gegeven. 

 

Twittergebruiker en RDR2-speler Darealbandicoot heeft twee afbeeldingen van voor en na de update naast elkaar gezet. Je kunt hierin duidelijk zien dat de belichting anders is.

 

 

 

Overigens heeft Rockstar vandaag wel een kleine update uitgebracht voor Red Dead Redemption 2. Deze update zorgt voor een verbeterde matchmaking voor Showdown modi op Red Dead Online. 

 

Bron: Gamerant.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Joriz

Lastig te zien in die screenshots tot dat je andere Twitter berichten ziet met vergelijkingen.

 

Lijkt mij eerder een foutje van R*. Het spel heeft altijd goed gedraaid op mijn PS4. Ook dus met die fancy schaduw effecten wat het spel mede zo mooi maakt 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Platypus

De laatste keren dat ik de game speelde had ik ook meer last van pop-ins, dus bijvoorbeeld koetsen die plots spawnden. En ook de wereld leek minder levendig, ik kwam minder dieren en NPCs tegen. Hopelijk wordt dit gefixt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...