Jump to content
PrioX

Profiteer van nieuwe bonussen op Red Dead Online


large.fc996ae086b78f15ef0fec152eef75e486

 

De Red Dead Online update van deze week geeft spelers de mogelijkheid om meer geld en XP te verdienen. Wanneer je het gevecht aangaat met de vijand in de Elimination Series playlist, waarin speltypen als Make it Count en Gun Rush zitten, ontvang je 50% meer geld en XP. De Ability Cards die je geselecteerd hebt leveren je 30% meer XP op. 

 

Spelers die nog geen tijd hebben gehad om drie dagen achter elkaar dagelijkse challenges (min. 1 per dag) te voltooien hebben geluk. Het ziet er naar uit dat Rockstar de actie van vorige week, waarbij je een gratis Treasure Map krijgt, met deze week heeft verlengd. Voltooi dus drie dagen achter elkaar minimaal 1 dagelijkse challenge en je ontvangt een Treasure Map

 

large.05a336c5e2099c5cd054de526b4bb7571e

 

De Wheeler, Rawson and Co. Catalogue heeft ook weer een vracht nieuwe kledij binnengekregen. Je kunt je hard verdiende centen tijdelijk uitgeven aan de Fanned Stovepipe Hat, Irwin Coat, Porter Jacket en Strickland Boots. Ondertussen kun je ook de Austin Boots aanschaffen die permanent beschikbaar zullen zijn. 

 

large.9f36cb10612b11ec9f3395d3dfe22be5ac

 

Ga je op een shopping spree dan is het aangeraden om je lokale Gunsmith te bezoeken. Met 50% korting op alle Regular, High Velocity en Express munitie voor Pistolen, Revolvers, Repeaters en Rilfes, en 50% korting op alle Shotgun Shells en Slugs, is het zeker de moeite waard om even binnen te wippen. General Stores en Fences bieden Cigars, Cigarettes enJolly Jack's met 35% korting aan. 

 

Twitch Prime-abonnees die hun Social Club account gelinkt hebben ontvangen nog eens 10% extra korting op de bovenstaande kortingen. Zij kunnen ook de beloningen van deze maand claimen: de Tasman en Danube outfits, de ''How Dare You'' emote en de Carcano Rifle.  

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...