Jump to content

ps3 2007


pinopower

Recommended Posts

ik heb op de site van de power unlimited gelezen dat de ps3 2007 als het goed is uit kom dus dat word nog lang wachten. :-(:N

Volgens marktanalisten kan Sony tot 2007 gaan wachten met het uitbrengen van de PS3. Dit hangt af van het succes van de Xbox 360. Klinkt raadselachtig...

Volgens de analisten zal Sony de prijs van de PS2 verlagen tot 99 dollar (80 euro) zodra de 360 uit is. Met deze actie hopen ze de verkoop van Microsoft’s machine te verstoren. Als dit ervoor zorgt dat de 360 flopt kan Sony in alle rust haar nieuwe console afbouwen. Zeker als de line-up van Xbox-games tegenvalt, lacht Sony in haar vuistje. Zij maken ondertussen nog steeds winst met de populairste console van het moment de PS2. Als Bill Gates straks misschien genadeloos op zijn bek gaat heeft Sony geen haast meer.

Als blijkt dat de 360 verkoopt als limonade in de Sahara, en er veel goede games zijn, zal Sony natuurlijk niet achter kunnen blijven. Dan moeten ze wel opschieten met de nieuwe Playstation om de schade te beperken.

Het blijft natuurlijk een theorie van een stel zakenmannen, maar het klinkt best aannemelijk. De tactiek verdient geen schoonheidsprijs, maar business is business.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...