Jump to content

All Hands On Deck


NandroDavids

Recommended Posts

  • 1 maand later...

Lijkt erop dat het niet helemaal duidelijk is.

1. De missie All Hands On Deck speelt zich volledig af op het water, als je het verhaal erachter een beetje snapt blijkt dat Cortez zéker in Vice City kan afmeren, maar Tommy kan ook niet mee uit Vice City (natuurlijk omdat ze anders net zoals in SA (> Saint Mark's Bistro's) een andere stad deels na moesten maken. Daarom krijgt Tommy de persoonlijke speedboot van Cortez.

2. Deze is alleen om aan land te komen, het heeft niets met de missie zélf te maken, ook al spring je meteen in het water, dat maakt niets uit, de missie is gewoon gehaald.

3. De speeder die je krijgt is niet bijzonder, hij heeft als vaste plek, in afwisseling met de Marquis, de steiger aan de Marina in Ocean Beach.

4. Tijdens de missie: The Fastest Boat ligt er ook een Speeder bij de boatyard, deze ligt er later niet meer, ook niet na All Hands On Deck. Bij de boatyard liggen eerst helemaal geen boten, na aankoop ervan liggen de Squalo en de Cuban Jetmax er wel, deze zijn om de missie Checkpoint Charlie (genoemd naar een grensovergang in het Berlijn van de Koude Oorlog).

5. Ook na het behalen van Checkpoint Charlie ligt er nog geen andere boot bij de Boatyard

6. Bij Vercetti Estate ligt een Squalo na de missie The Fastest Boat, alleen dan, erna niet meer. De steiger is er alleen om de Mansion vanaf het water te bereiken, wat mij betreft hadden ze er wel een Squalo kunnen neerzetten.

Zo duidelijk?

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
Als je de missie 'All Hands On Deck' gehaald hebt, krijg je een bootje van Cortez. Kun je deze boot ook bewaren of is deze alleen maar bedoeld om weer terug bij de kant te komen?

Volgens mij lichtie gewoon in de haven op de plaats van de boot van 'Cortez', of een paar plaatsen

verder, Na de missie 'All hands on Deck' kan ik gewoon via de haven met die boot gaan varen.

En soms isie weg en dan istie der weer.

Marco

Link to comment
Delen op andere websites

Mark B. dit klopt niet helemaal, de Squalo, de boot die je in de missie Supply & Demand gebruikt zal nooit bij Vercetty Esteaete komen te liggen. Misschien in mods wel, zoals bij New Vice City 2004, maar verder ook nooit. Na de missie The Fastest Boat ligt hij er wel eventjes voor het moment, maar later ook niet meer.

Na de missie All Hands On Deck heb je de boot ook maar om niet te verdrinken, het is een heel leuk gebaar, maar er is wel een verschil tussen het jacht van Cortez en de boot die je na de missie hebt.

Probeer namelijk maar eens met een heli op het jacht te landen voor de missie, en dan in het jacht te komen, het heeft helemaal geen bodem, je verdrinkt meteen.

De speeder (de boot die je krijgt) heeft maar één vaste plek, hij ligt, in afwisseling met de Marquis aan de middelste steiger aan de Marina in Ocean Beach.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...