Jump to content

De eerste Corporation Verkiezing!


Lantyz

Recommended Posts

Het was lang wachten, maar de eerste Corporation Verkiezing komt er nu dan toch echt aan! Voordat je je stem uit kan brengen op jouw favoriete gang, krijgen de gangs een week de kans om duidelijk te maken waarom zij die felbegeerde titel als Corporation verdienen. Na deze week van keiharde campagne, volgt de echte stemronde, waarin ieder forumlid kan stemmen op een gang. Hoe alles precies in zijn werk gaat, kun je nalezen in het Corporation Verkiezing-forum

Ter herinnering: De winnende gang wordt beloond met een eigen besloten subforum. We wensen de gangs dan ook veel succes, en moge de beste winnen!

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 30
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Lantyz

    2

  • Typhoon

    2

  • PatrickW

    1

  • Gtaboy107

    1

Na een week van heftig campagne voeren door de verschillende gangs die meedingen naar de status van "corporation" is nu de tijd aangebroken, dat iedereen zijn stem kan laten horen.

Bij deze roepen we alle leden (ook zij die geen lid zijn van een gang) om te stemmen op de gang die in zijn/haar ogen de status van "corporation" het meest verdient.

Het Stemlokaal is geopend t/m zondag 19 maart.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Het stemlokaal sloot om middernacht de deuren. De administratiekamer van het GTAgames hoofdkwartier heeft zojuist alle berekeningen voltooid, en de uitslag van de Corporation Verkiezing is bekend! Het werd erg spannend tussen de twee populairste gangs, en het verschil bestond uiteindelijk uit slechts vier stemmen.

Corporation Verkiezing uitslag



Met 3 stemmen, of 3,33%, is laatste geworden:

-Club Tripple X-[/font]

Met 15 stemmen, of 16,67%, is derde geworden:

-----Vision-----[/font]

Met 34 stemmen, of 37,78%, is tweede geworden:

---The Oceans---[/font]

Maar met 38 stemmen, 42.22%, is The Gunslingers[/font] de absolute winnaar! Gefeliciteerd!

De winnende gang verdient een eigen subforum in Gangs & Corporations, dat naar eigen smaak ingericht kan worden.

Link to comment
Delen op andere websites

Nogmaals Gunslingers, van harte gefeliciteerd!!!

En nu de gereedschapskist halen en jullie eigen subforum inrichten en verbouwen zoals jullie zelf willen :Y , succes jongens. :Y

Link to comment
Delen op andere websites

Tussen alle proefwerken door (heb proefwerkweek) toch even achter de pc. :D

Ik had niet verwacht dat TG zou winnen, ik had gegokt op de gang van Big Smoke. Een percentage van 42.22% had ik al helemaal niet verwacht. :puh:

Ik ga na mijn proefwerken (dat zal na woensdag a.s. zijn) het subforum goed inrichten. Als ik tussendoor tijd heb zal ik er vandaag en morgen ook wat aan doen.

Bedankt voor alle stemmen. :D

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben misschien van The Corleone maar toch...

Gefeliciteerd allemaal.

Goed gewerkt :Y

Maar volgend jaar moeten jullie uitkijken :puh:.

Bewerkt: door Giorgo
Link to comment
Delen op andere websites

Cool. Vet Gunslingers, omdat ik een oud iemand van jullie gang ben vind ik het toch wel héél leuk dat jullie gewonnen hebt. :tu:

Gunslinger: Gunslinger jou in het bijzonder.. Ik vind het leuk dat je gewonnen hebt, en ik gun je het van harte. Je hebt een aantal tegenslagen gehad en je bent er de laatste tijd (volgens mij?) wat minider. Toch geweldig dat je nu in eenkeer zo'n prijs wint. Kom je af en toe nog wel eens in ons casino rondwandelen?

@Alle G-Members: Verder wens ik jullie allemaal eeen leuke tijd in jullie speciale subforum. Maak er een mooie tijd van, dan wachten wij ondertussen op de volgende verkiezing ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...