Jump to content

Nederlands Elftal


Thabit

Recommended Posts

  • Reacties 99
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Preddy

    14

  • Thabit

    13

  • The Outlaw

    8

  • Tim14

    7

Top Posters In This Topic

  • 3 maanden later...
  • 5 maanden later...

Een hele grote bump dan maar, met de hoop dat er weer meer gepost wordt in dit topic...:Y

Het Nederlands Elftal heeft zojuist een oefenwedstrijd gespeeld tegen Ierland, maar helaas hadden veel Ierse basisspelers afgezegd, waardoor dit nou niet echt een hele goede test was. Nederland heeft dan ook met 4 - 0 gewonnen, dankzij 2 goals van debutant Klaas-Jan Huntelaar, een doelpunt van Arjen Robben en één van Robin van Persie; laatstgenoemde 2 goals waren ook nog eens op aangeven van Huntelaar, die dus een schitterend debuut heeft gemaakt.

Ik vond dat Nederland in een lekker hoog tempo speelde, en ook weinig fouten maken. Sterkste spelers waren naar mijn mening Van der Sar, die ondanks zijn 37 jaar nog altijd op wereldniveau keept, Stijn Schaars, die ook erg sterk debuteerde, en uiteraard Klaas-Jan Huntelaar die met 2 doelpunten en 2 assists zijn naam als topspits weer eer aandeed. Zwakker vond ik Dirk Kuijt, voor wie er overigens wel een scout van Newcastle United op de tribune zat, en Tim de Cler.

Al met al een leukere oefenwedstrijd dan ik gewend ben van het Nederlands Elftal, maar het blijft toch jammer dat Ierland niet zo'n heel sterk team opstelde, dus of we waarde aan deze wedstrijd kunnen hechten is nog maar de vraag...

Link to comment
Delen op andere websites

de eerste mooie wedstrijd sinds tijden van het nederlands elftal. wel jammer dat van bommel en van nistelrooy niet geselecteerd waren. ik vind persoonlijk van nistelrooy beter dan vennegoor of hesseling die wel geselecteerd is. huntelaar speelde echt heel goed en ik vind het ook dom dat hij niet mee mocht naar he WK omdat ik zeker weet, dat we portugal met hem zo ingemaakt hadden :)

dik :cya:

Link to comment
Delen op andere websites

Tja, Marco van Basten is gewoon een eigenwijs mannetje, altijd maar zijn willetje.

Bijna iedereen vind dat ze Huntelaar moesten meenemen.

Nou, ik geef die mensen groot gelijk.

MET Huntelaar winnen we 4-0 van Ierland, eigenlijk 5-0, want die eerste goal bleek dus niet buitenspel te zijn.

Dus inprinciepe hadden we 5-0 gewonnen.

Link to comment
Delen op andere websites

Als die "buitenspel" doelpunt was gevallen, was de "vervanging" ervan niet gevallen wss. Mss wel gewoon 1-0 gebleven :).

En VoH kan je niet met Ruud vergelijken. VoH kan (haast) alleen maar koppen, precies waarom hij in het Nederlands elftal zit. Ruud kan scoren, maar Huntelaar ook, maar de laatste past volgens van Basten beter in het team denk ik.

Ruud zien we niet weer ben ik bang. Die zit samen met Edgar en Clarance in hetzelfde hokje... mss dat van Bommel er ook in zit maar die zou nog wel es een kans weer kunnen krijgen.

Link to comment
Delen op andere websites

Wesley Sneijder doet niet mee tegen Luxemburg, wegens privee zaken. Demy de Zeeuw van AZ vervangt Sneijder op. Demy de Zeeuw wordt voor de eerste keer opgeroepen voor het Nederlandse team. Ook Refeal van de Vaart doet niet mee. Hij wordt niet vervangen tegen Luxemburg.

Nederland moet Woensdag tegen Belarus spelen. Wie kan mij daar wat extra informatie voor geven van dat team?

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...