Jump to content

Tip voor Missie


ASPHALT

Recommended Posts

nieuwe tip voor de Missie:

Shoot The Messenger

Je krijgt een telefoontje van Salvatore Leone dat hij je wil spreken bij de openbare telefoon naast het Papa's 12-Inch Pizza schop hij heeft een nieuw klusje voor je...

Filmpje vooraf

Als je de telefoon oppakt zie je een cut scene waarin Salvatore Leone je verteld dat een wiseguy te weten is gekomen dat The Sicillan Mafia in "vijhandschap" is met de Sindaccos.

Jouw missie: Schakel hem uit

De Missie

Salvatore Leone heeft een Speeder voor je achtergelaten voor je bij de zuid west pier.

als je in de boot stapt zie je de wiseguy's boot op de radar bij een steen in het water. Als je ernaar toe vaart draait hij om de steen heen en vlucht naar de dock in Aspatria.

Je kunt hem proberen met een Drive-By uit te schakelen, MAAR PAS OP er zit een Forelli met een AK-47 op de boot en deze zal jou waarschijnlijk eerder neerhalen dan jij hem!

dus blijf op Save-Afstand als hij eenmaal aanvaart bij de dock in Aspatria rent hij naar zijn Manana als je snel bent kun je hem nu neer schieten als je dit niet lukt dan spring je op de naarbij geparkeerde Sanchez en schiet hem neer met een Drive-by.

Tip: stap aan het begin niet meteen in de boot maar loop naar de hoek van de pier (er ligt hier wat rotzooi) en Sniper de Forelli neer op de Speeder naast de steen in het water.

(Je Zult de Forelli niet goed zien maar hij is er natuurlijk wel soms zie je even een vorm van een hoofd en anders loop je naar een ander punt om daar je geluk te beproeven)

je stapt nu in de boot en de wiseguy vaart normaal weg maar zonder de Forelli met de AK-47 dus je kunt hem nu makkelijk uitschakelen met een Drive-By

ASPHALT:cya:

Bewerkt: door ASPHALT
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
Asphalt,

Een mooi verhaal, maar dit heeft weinig zin. Wij nemen in principe nooit missie beschrijvingen over van anderen, maar maken alles zelf.

Het is niets persoonlijks, maar dat is ons beleid..

ow jammer...

EDIT: Oeps nu zie ik ook dat zoon bericht pinned staat :$ :$ :$ :$ :$ :$

Bewerkt: door ASPHALT
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...