Jump to content

Zoek nog een goede game!


~Mario~

Recommended Posts

Hallo beste mensen ik zoek nog een goede game!

Ik had eerst 18 wheels of steel, die ik had uitgespeelt!

Dat beviel me erg goed, Ik zoek ook zo,n waarbij je heel veel kan winnen,

En racen kortom alles teglijk, weet iemand nog wat?

Bewerkt: door searagent
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 40
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • ~Mario~

    15

  • Lintworm

    4

  • Jon-asses

    2

  • San_Andreas_Nigga

    2

Als je van Race Games houdt, dan is Gran Turismo 4 wel wat voor jou.

Bij dit spel kan je ook veel winnen.

Hieronder wat informatie en screens van het spel:

Het eerste wat opvalt, is hoe omvangrijk de game is. Het is werkelijk moeilijk niet geïntimideerd te zijn door het grote aantal opties waaruit te kiezen is. Het begint al net na het opstarten. Na de indrukwekkende intro, moet er meteen een scala aan opties ingesteld worden. Dit varieert van de weergave van de snelheidsmeter in kilometers of mijlen per uur, tot de manier waarop de replay moet worden weergegeven. Alles kan van te voren worden ingesteld en het getuigd meteen al van een oog voor detail dat we in de rest van de game ook terug zullen zien.

small1111673499_0.jpg

Wanneer eenmaal alles ingesteld is komen we op vertrouwd terrein. De aloude keuze tussen Arcade mode en Gran Turismo mode. Net als in de voorgaande games in de Gran Turismo reeks, geeft de Arcade mode je de kans om even snel in een auto te stappen en een race te beginnen tegen vijf tegenstanders. Daarnaast is er ook nog de keuze te maken uit een Timetrial optie, de mogelijkheid om in splitscreen tegen een ander te racen en om via een LAN-connectie tegen vijf anderen te racen. De mogelijkheid tot online racen ontbreekt hier en dit is een jammerlijk gemis voor Gran Turismo 4. Sony heeft echter beloofd een wel online compatibele versie van Gran Turismo 4 uit te gaan geven, maar of gamers hiermee alleen lekker proberen te maken, of ook werkelijk deze optie gaan implementeren, is nog maar de vraag. Iets wat veranderd is ten opzichte van Gran Turismo 3, is dat er geen mogelijkheid is circuits en auto’s te verdienen in Arcade mode. Deze zullen door enkel in de Gran Turismo mode na verloop van tijd vrij te spelen zijn. Gelukkig is meteen al een redelijk scala aan auto’s en circuits beschikbaar en er kan zelfs meteen geracet worden op het huzarenstukje van Gran Turismo 4; de Nürburgring Nordschleife. Voor een race kunnen in deze mode ook een aantal opties ingesteld worden, zoals de sterkte van de A.I. en een beperkt aantal instellingen aan de auto. Op deze manier kun je het jezelf zo moeilijk maken als je wilt. Het weggedrag van je auto is in deze mode altijd wat meer vergeeflijk dan in de Gran Turismo mode.

----------------------------------------------------

De Gran Turismo mode is waar de meeste gamers een lange tijd door zullen brengen. De Gran Turismo mode is het realistische gedeelte van Gran Turismo 4, waar het hoofddoel is om geld te verdienen om nieuwe auto’s te kopen. Dit doe je door zoveel mogelijk van de aanwezige races te rijden. Wederom is de schaal van de game hier te voelen. Wanneer het hoofdmenu voor het eerst tevoorschijn kwam, wist ik gewoonweg niet waar te beginnen. Het menu in de Gran Turismo mode is het best te beschrijven als een soort van abstracte landkaart, waar alle hoofdopties van de game aanwezig zijn. Zo is te kiezen uit een groot aantal autodealers, die zijn ingedeeld naar nationaliteit. Ook is er een drietal tweedehands autodealers, waarbij auto’s zijn te kopen die ingedeeld zijn in drie tijdperken, zijnde de jaren ‘80, begin jaren ‘90 en eind jaren ‘90. Dit zijn de dealers waar je als beginner je auto’s moet halen, want bij aanvang van het spel zul je de beschikking hebben over maar 10.000 credits. Een bedrag dat alleen voldoende is voor een tweedehands model. Een groot deel van de dik 700 auto’s die Gran Turismo 4 rijk is, zal dus eerst onbereikbaar blijven. Zeker als je nagaat dat er auto’s te koop zijn voor 4,5 miljoen credits. Een leuke toevoeging is echter de mogelijkheid om 100.000 credits te importeren met behulp van de savegame van GT3. Deze extra pegels zorgen er meteen voor dat de wat duurdere auto’s tot je beschikking komen te staan.

---------------------------------------------------------------------

Het is meteen mogelijk een aantal races te rijden met je net aangekochte auto. Deze zijn relatief makkelijk en er is nog maar weinig geld mee te verdienen. Voor meer uitdaging kan in een wijd scala aan andere races gereden worden. Om in deze races mee te kunnen rijden, zal het vaak nodig zijn eerst een licentie te halen. Deze kunnen, net als in voorgaande Gran Turismo’s, gehaald worden in licentietesten, waarin over het algemeen tracks of onderdelen van tracks, binnen een bepaalde tijd voltooid moeten worden. Wanneer op alle opdrachten binnen een licentietest een bronzen tijd is gehaald, worden er weer een aantal nieuwe races vrijgespeeld.

Hierin is goed te zien hoe de mensen van Polyphony denken over het nut van deze licentietesten. Het is een manier om mensen goede rijtechnieken aan te leren, voordat ze een race op een bepaald niveau gaan doen. Op zich een goed streven, maar voor sommige mensen lijken de tests na alle voorgaande Gran Turismo’s gespeeld te hebben toch een beetje overbodig. Leuk voor gamers die in het bezit zijn van een savegame van GT Prologue: deze kan gebruikt worden om de eerste twee licence tests te halen. Een aardige beloning voor de mensen die deze veredelde demo hebben aangeschaft.

---------------------------------------------------------------------

Voordatwe het werkelijke racen gaan behandelen, verdient een nieuwe optie in Gran Turismo 4 speciale aandacht. Deze optie, Photomode, is een optie waarmee op speciale fotogenieke locaties over de hele wereld, of tijdens races, foto’s gemaakt kunnen worden van je auto. Hoewel dit op het eerste gezicht een wat overdreven manier lijkt om screenshots te maken, is deze optie opvallend verslavend. Want wat geeft nou meer voldoening dan een esthetisch, prachtig plaatje te schieten van je mooie bolide en deze te exporteren naar je PC, om deze daarna op het internet aan iedereen te showen. Nu zien de auto’s er in-game al prachtig uit, maar met behulp van allerlei opties die ook tot de beschikking staan van professionele fotografen, kunnen de plaatjes nog mooier worden gemaakt. Een optie die je onverwacht toch uren kan bezig houden.

small1111673281_2.JPG

Centraal in GT4 staat natuurlijk het racen met je auto. Of dit gebeurt tegen vijf andere tegenstanders, of tijdens een timetrial, iets dat meteen opvalt is de realistische handling van de auto. Het is moeilijker dan ooit om een auto goed op de weg te houden en een perfecte ronde te rijden. Met de hulpmiddelen uitgeschakeld (iets wat een echte kerel meteen doet natuurlijk) is het vaak uitkijken met gas geven en remmen. Voor je het weet ga je vol onderstuur rechtdoor, of breekt de achterkant van je auto uit en sta je achterstevoren. Veel meer dan anders is het in bedwang houden van de auto een ware beleving. Een andere verandering in Gran Turismo 4 is het feit dat de meeste circuits veel meer hobbels hebben. Het feit dat je auto reageert op elk van deze hobbels, maakt het nog meer een uitdaging om hem op de weg te houden. Als je moeite met de handling hebt, kun je allerlei nieuwe onderdelen kopen voor je auto die prestaties kunnen verhogen. Een uitgebreid tuning menu stelt je daarbij ook nog eens in staat alle instelbare onderdelen van je auto te veranderen, totdat deze compleet naar wensen is aangepast. Op deze manier is zelfs de kleinste boodschappenkar nog om te toveren tot een echt racemonster.

-------------------------------------------------------------------------------

Voor de mensen die geen zin hebben om de soms best wel lange races helemaal zelf te doen, is de B-spec mode uitgevonden. In deze optie geef je het stuur uit handen aan je eigen A.I. racer, die zal proberen op eigen houtje de finish te halen. Nu heeft de speler wel enige invloed op de acties van de A.I. Zo kan ingesteld worden hoe hard je virtuele alter ego z’n auto pushed. Hoe meer je de A.I. zijn auto laat pushen hoe sneller de rondetijden, maar de kans op een foutje is ook groter. Ook kun je opdracht geven tot inhalen en om een pistop te maken. Wanneer de A.I. een pitsop maakt, kun je het stuur zelf weer overnemen. In het begin is de neiging om het stuur zelf te pakken wel erg groot, want vaak bakt de A.I. er helemaal niets van. Maar hoe vaker je hem laat rijden, hoe beter hij wordt.

En er is nog zoveel meer over deze game te vinden, maar deze is echt een toppertje.

Link to comment
Delen op andere websites

Ziet er mooi uit, is er misschien ook o,n race game waarbij oook politie in het spel zit?

Ik vindt een 3d tycoon spel ook wel heel leuk! daar kan je altijd veel mee winnen,

dus als jullie daarvoor wat kunnen vinden?

Bewerkt: door searagent
Link to comment
Delen op andere websites

Als je een race game zoekt waar politie in zit, dan is Need for Speed: Most Wanted wel wat voor jou.

Hieronder wat informatie:

need-for-speed-most-wanted-4.jpg

Ruik het gloeiende asfalt in de wereld van het illegaal racen. De makers van de populaire Need for Speed™ Underground-serie (wereldwijd al meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren) zijn terug met Need for Speed™ Most Wanted, waarin je een even beruchte als ongrijpbare straatracer wordt.

Door de combinatie van illegale straatraces, tuning en politieachtervolgingen die zelfs Hollywood niet voor elkaar krijgt, staat Need for Speed Most Wanted rond de feestdagen op ieders verlanglijstje. Geef je rivalen het nakijken, ontwijk de politie en ontdek honderden kilometers vrij toegankelijke wegen. Uiteindelijk kom je steeds hoger op de Blacklist (zwarte lijst) te staan.

Om de meest beruchte racer te worden, moet je eerst aan je reputatie en je strafblad werken. Dat doe je tijdens boeiende, superspannende races tegen de beste straatcoureurs, waarbij je gedurfde manoeuvres uitvoert om de politie te slim af te zijn. Je moet je hoofd koel houden en allerlei slimme tactieken gebruiken om de agenten van je af te schudden en je tegenstanders het nakijken te geven.

Need for Speed Most Wanted bevat ook een uiteenlopende verzameling van de beste wagens, van tuners en super cars tot muscle cars en sportwagens. Je kunt je straatmonster tunen en het vervolgens opnemen tegen iedere wagenklasse. Deze herfst is de straat helemaal van jou.

-----------------------------------------------------------------------------

Hier kan je nog screens en filmpjes van het spel bekijken.

Link to comment
Delen op andere websites

Wat dacht je van Midnight Club 2 ? Een spel met politie en racen. Er is veel afwisseling in 3 steden: Parijs, Tokyo en Los Angeles. Er zijn tal van auto's die je wint door te racen. Wel is het een moeilijk spel, maar het is heel erg leuk. Ik heb dit zelf namenlijk ook, en ik heb er nog altijd veel plezier aan. Ook kan je vrij door de stad rijden en stunten,etc. Het is daar heel leuk om te racen in die steden. En, het is gemaakt van Rockstar Games, dat belooft dus. Op de site van Rockstar Games vind je screens, filmpjes en Informatie. Nog veel succes met je zoektocht naar een goede Game. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Need for speed underground 2.

Je maakt je eigen auto en rijd rond in een stad.

En je ziet rondjes op een radar waar je kan racen.

Net als GTA maar dan racen, alleen maar racen.

Voor meer info kan je googlen naar need for speed underground 2.

Link to comment
Delen op andere websites

Nee Bedankt voor al die informatie maar ik zoek

dan toch meer de kant van een tycoon!

18 wheels of steel beviel me goed dus...

Misschien is er iets om auto,s te vervoeren, het hoeft nier perse iets met auto,s te zijn hoor!

Bewerkt: door searagent
Link to comment
Delen op andere websites

ZOO TYCOON

zootycoonlogo4pg.gif

Tegenhanger van het welbekende Rollercoaster Tycoon is ongetwijfeld de dierenversie van Microsoft, Zoo Tycoon. Dit spel geeft jou de kans om je eigen dierentuin te bouwen.

Uiteraard verloopt niet alles van een leien dakje, en moet je vast en zeker goed voor dieren zorgen. De dierenvrienden zullen zich vast en zeker onderscheiden van de leken.

Je moet allereerst ervoor zorgen dat de dieren zich thuisvoelen in hun verblijven, dat hun biotoop zo goed mogelijk is nagemaakt. En uiteraard is er de plicht om bezoekers te lokken en tevreden te houden.

ingamezootycoon4ks.jpg

Het mag dus zeer duidelijk zijn: Zoo Tycoon is niet het eerste het beste spelletje. Het spel steekt enorm goed in elkaar. Er zijn verschillende scenarios voorzien en uiteraard wordt er gerekend op de creativiteit van de speler.

Er zijn de diverse dieren, waarmee je je dierenpark kunt 'vullen'. Deze dieren hebben een bepaalde ondergrond nodig, en verkiezen bepaalde vegetaties boven andere. Ook hebben ze allen graag hun specifieke slaapplaats. Wanneer een koppeltje gelukkig is, dan komen er al spoedig kleine opvolgers, en dan kan een verblijf al snel te klein zijn.

Uiteraard heb je personeel nodig om allerlei taken uit te voeren. Dit gaat van het herstellen van de omheining, tot het voederen van dieren. Ook moeten de verblijven geregeld verschoond worden: een olifant gaat nu eenmaal niet op een WC-bril zitten.

De dieren zelf hebben ook hun eigen wensen om gelukkig te zijn in gevangenschap. Dit kan gaan van een rots, waarop ze kunnen zonnen, tot een klimrek voor de apen.

Een dierentuin mag nog zoveel gelukkige diertjes hebben, zonder bezoekers heb je geen inkomen en gaat je zoo failliet. Daarvoor is het belangrijk om genoeg diversiteiten aan dieren te hebben, maar ook dien je te denken aan de honger en dorst van je bezoekers. Vergeet zeker geen banken te zetten en versier je park met de nodige bomen en bloemen. Want ook dit draagt zijn steentje bij tot een mooie zoo.

Dinosaur Dig

Net als bij Rollercoaster Tycoon bestaan er voor Zoo Tycoon add-ons.

De eerste uitbreiding noemt Dinosaur Digs, noem het gerust Jurassic Park. Danzij deze uitbreiding kun je je zoo uitrusten met echte dinosauriërs. Uiteraard heb je voor deze diersoorten al iets stevigere omheinigen nodig met de nodige elektriciteit.

Niet alleen nieuwe dieren maar ook verschillende gebouwen zijn nieuw bij Dinosaur Digs. Je kunt tevens enkele prehistorische landschappen namaken, gebruik makend van bvb. een vulkaan.

Je medewerkers vormen een zeer belangrijke factor om je dierentuin wetenschappelijk verantwoord te houden. En veilig ook nog! De nodige wetenschappers en security mensen moet je dus aannemen.

Een leuke uitdaging is om deze prehistorische wezens in eenzelfde ruimte te plaatsen als één van de hedendaagse dieren, om te zien of een samenleving in vrede mogelijk is, ook al is er de scheiding van zoveel miljoenen jaren.

Marine Mania

Hij wordt door vele critici beschouwd als één van de beste add-ons ooit. Dat wil toch wat zeggen. Het concept is evenwel zeer simpel. In deze uitbreiding worden de wezens uit de zee opgenomen, en het is de taak aan de zoo-ontwerper om zo goed mogelijke 'aquaria' te bouwen.

Klinkt uiteraard zeer gemakkelijk, maar een beetje oefening en je bent zo weg met het ontwerpen van de meest waanzinnige bassins. Sommige zeewezens zijn tevens in staat om een show weg te geven. Hiervoor is het wel nodig om een aparte show-bassin te bouwen.

Dit pakket bevat ook enkele andere leuke gebouwen en items, zoals de zeemeermin, de mogelijkheid om met de dolfijnen te zwemmen, de oester,...

Indien je Zoo Tycoon reeds hebt, dan is deze uitbreiding zeker en vast een aanrader.

ROLLERCOASTER TYCOON 1,2 OF 3

rollercoastertyccon32wt.jpg

Geloof het of niet, maar gezien de hoeveelheid vragen over de spelserie in het verleden kunnen we stellen dat de Rollercoaster Tycoon-serie zwaar succesvol is geweest. Rollercoaster Tycoon 3 voegt een geheel nieuw hoofdstuk toe aan de succesreeks.

In tegenstelling tot de eerste twee titels is Rollercoaster Tycoon volledig in 3D uitgevoerd. Niet alleen heb je hierdoor meer vrijheid wat betreft camerastandpunten, maar er zijn ook meer lichteffecten mogelijk en in tegenstelling tot Rollercoaster Tycoon 1 en 2 vergroot je niet slechts de pixels tijdens het inzoomen. Na de uitstekende en aan te raden tutorial, is het op naar de demo zelf.

Het plaatsen van extra achtbaanstukken, ingangen van attracties en paden lijkt wat omslachtig (eerst met de muis klikken waar het onderdeel moet komen en daarna nog een keer klikken om te bevestigen), maar deze werkwijze wordt duidelijk als je echt zelf achtbanen aan het bouwen bent. Heb je halverwege geen zin meer om je achtbaan af te maken, dan is er gelukkig altijd nog een 'auto-complete'-knop.

De eigen grafische engine van het Engelse Frontier Developments is vloeiend en weet goed om te gaan met het standaard RTS-camerastandpunt en met de 'firstperson' view van een achtbaan of attractie die je kan activeren. Vooral het gevoel van snelheid en versnellingen in de achtbaan komen goed over. Voor het golvende water wordt gebruik gemaakt van pixel shaders.

Achtbanen moeten eerst getest worden op veiligheid, spanning en de belangrijke 'misselijkheidsfactor'. Pas daarna mogen ze in gebruik worden genomen. Vervolmaak het park door op de juiste plaats nieuwe attracties (waterbanen, rustige kinderritjes, e.d.) te plaatsen en het park te voorzien van hotdog- en frisstalletjes, prullenbakken en rare voorwerpen.

DEMO: Rollercoaster Tycoon 3 (Demo = 184 MB)

Is dit wat je zoekt? Anders heb je nog van airport of winkelcentrum,...

Zoek anders eens op Google op 'Tycoon games' :Y .

Link to comment
Delen op andere websites

Juiced!

018hl.jpg

straatracen draait natuurlijk vooral om geld, blinkende bolides en een flinke stoot adrenaline. Er is echter een belangrijk aspect, en de mannen achter de GTA-serie wisten dit al langer: respect is everything! Dit is dan ook precies waar het in Juiced allemaal om draait, want alles in deze game wordt afgeleid naar respect. Een mooie wagen levert respect op, net als het winnen van races en het tonen van lef. Dit laatste kun je doen door weddeenschappen met andere races af te sluiten. Hoe hoger het bod dat je durft doen, des te meer zullen ze onder de indruk zijn. Het respect dat elke bende voor je heeft wordt na iedere race in een overzicht weergegeven. Hoe meer respect een bepaalde bende voor je heeft, des te meer privileges zul je bij de betreffende bende krijgen. Denk aan het mogen meedoen aan races die door hen worden georganiseerd, of het zelf organiseren van races op hun grondgebied.

Bergafwaarts

Een leuk systeem, maar met een keerzijde. Je kunt namelijk niet alleen progressie maken, maar ook degraderen als het even minder gaat. Je kunt een race binnen de careermodus niet opnieuw starten en het is ook niet mogelijk om verschillende save-games te gerbuiken. Verlies betekent dus ook werkelijk verlies. Voor je het weet kom je door een foute keuze (bijvoorbeeld bij de aanschaf van een auto) in een neerwaartse spiraal terecht en hol je na een paar uur goed racen net zo hard weer achteruit of raakt je carrière in een impasse. En dat werkt niet bepaald echt motiverend.

Een ander onderdeel uit de career-modus dat niet helemaal overtuigt is de mogelijkheid coureurs te werven voor je raceteam. Zodra je wat respect hebt verdiend zullen deze zich aanbieden via je mobiele telefoon, en kunnen ze races rijden die bijdragen aan de teamprestaties en daarmee jouw respect. De coureurs moeten daarbij ervaring opdoen tijdens de races, maar omdat ze zonder die ervaring dusdanig erbarmelijk rijden dat ze het team alleen maar schade betrokkenen, is het weinig zinvol om ze in te zetten.

Zakgeld

Je kunt deelnemen aan races door op de kalender te kijken wat er allemaal gaande is, en volgens een race te selecteren waarvoor je gekwalificieerd bent om mee te doen. Ook kun je van andere coureurs uitdagingen krijgen, door ze telefonisch te benaderen. Weet je even niet meer wat te doen, dan kun je altijd nog het adviesscherm raadplegen.

Het winnen van races en weddenschappen levert een leuk zakcentje op, dat je meteen weer kunt spenderen bij de autodealer of workshop. Bij de eerste kun je je wagencollectie uitbreiden met nieuwe of tweedehands auto's, de workshop biedt de mogelijkheid je wagen te upgraden en te customizen. Een andere spoiler, een nieuwe set glimmende velgen of andere bumpers: bijna alles is mogelijk en Juiced doet wat betreft zeker niet onder voor Need For Speed: Underground. Bovendien is ook Juiced voorzien van een enorme lading licenties, om het spel te voorzien van een vleugje realisme.

juiced0014nf.jpg

Slowmotion-Blur

Juiced bevat enkele verschillende racetypes zoals die in de meeste straatracegames voorkomen, zoals circuit- en dragraces. Daarnaast zijn er de show-off evenementen, waarin je à la Tony Hawk zoveel mogelijk punten dient te vergaren door kunstjes uit te voeren. Racen vindt zowel 's nachts als overdag plaats en in tegenstelling tot Midnight club 2, en meer recent, Need For Speed Uderground 2 en Street Racing Syndicate biedt Juiced enkel afgesloten circuits en speelt verkeer geen rol.

De auto's sturen zoals we dat van een arcaderacer mogen verwachten: niet per definitie realistisch, maar het voelt goed aan en biedt voldoende uitdaging. Het is hierbij wel van belang om een gamepad in bezit te hebben, want met een stuurtje of toetsenbord speelt eht aanzienlijk minder fijn.

Het spel trakteert onze trommelvliezen op een lekkere soundtrack met gevarieerde nummers die prima bij de sfeer van de game passen. Grafisch is Juiced over de gehele lijn goed te noemen, maar nu en dan wisselt de kwaliteit een beetje. De ene omgeving is duidelijk sfeervoller en gedetailleerder opgezet dat de andere, en waar sommige auto's realistisch ogen doen anderen door een wat al te duidelijke omranding wat cell-shaded aan. Het grootste minpunt op het grafisch vlak zit hem echter in het ietwat inscherpe beeld, zonder dit een gevolg is van welbekende en teveens aanwezige motion-blur effect.

Klasse lager

In de online-modus is het onder andere mogelijk via 'pink-slip' races auto's te winnen die je weer in de career-modus kunt gebruiken. Maar ik heb tot nu toe jammer genoeg nog geen enkele server gezien. Maar ik heb de game nog maar pas, en zal soms wel eens checken.

Juiced straalt jammer goenoeg net niet de klasse uit van Underground 2, en de career-modus komt niet op elk punt helemaal goed uit de verf. Daar tegenover staan een goede soundtrack en bergen met uitdagingen, mogelijkheden en raceplezier. Arcadeliefhebbers zullen deze game dan ook zeker kunnen waarderen.

34zm.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

wat ik nou een goede game vind (mijn mening)

is The Movies. :Y

dan kan je je eigen filmstudio maken en films maken :Y

van horror tot romantiek, actie, synsfiction, western en noem maar op....

je begint dan in 1920 en dan moet je een studio runnen met sets sterren enz.. :*D

ik vind het een heel luek spel alleen kan ik hem nu niet spelen want ik heb geen dvd speler

hij is stuk gegaan :-(

voor meer info kan je Hier vinden.. :cya:

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...