Jump to content

Vindplaatsen van importvoertuigen


hoho

Recommended Posts

Beste hoho,

Sommige auto's kun je vinden op parkeerplaatsen en garages. Hieronder vind je een paar vindplaatsen.

Starfish Island

Parkeerplaats Downtown

Garage Washington Beach

Garage Vice Point

Ik heb nog een paar tips voor je. De auto's van import lijst 1 en 2 kun je meestal vinden in Little Haiti of in Little Havana. Maar ik heb ook een paar auto's gevonden in een parkeergarage van Washington Beach. De gargae in Washington Beach heeft meedere verdiepingen. Kijk dus op alle verdiepingen. Hetzelfde geldt voor de Garage in Vice Point. Voor importlijst 3 moet je eerst zoeken op makkelijke plaatsen. De Infernus staat gewoon voor de deur van de garage van Vercetti Estate. De Comet kun je voor de deur van de Golfbaan vinden. Dat is net voor de brug die in verbinding staat met Little Haiti. Deze andere auto's vind je vooral in welvarende gebieden. Dit zijn vooral snelle wagens die op import lijst 3 staan. Denk aan gebieden zoals Ocean Beach en Starfish Island. Soms rijden deze wagens ook bij Escobar International Airport. Tenslotte is lijst 4 zeer makkelijk omdat je die voertuigen op voor de hand liggende plaatsen kunt vinden.

Veel plezier met het spelen van Vice City :cya:

Bewerkt: door Colonel Cortez
Link to comment
Delen op andere websites

Beste hoho,

Sommige auto's kun je vinden op parkeerplaatsen en garages. Hieronder vind je een paar vindplaatsen.

Starfish Island

Parkeerplaats Downtown

Garage Washington Beach

Garage Vice Point

Vooral lijst 3 en 4 zijn erg gemakkelijk, je kunt álle sportauto's geparkeerd op Starfish Island vinden.

Lijst 4 staan ook overal geparkeerd, behalve de Cuban Hermes, maar deze rijdt regelmatig rond in Little Havana.

Voor lijst 1 en 2 moet je de vindplaatsen op WikiGTA gebruiken, of kijken hoe de auto eruit ziet, en dan maar hopen dat je hem tegenkomt. Ga er niet specifiek naar zoeken, juist dan vind je ze bijna nooit.

Link to comment
Delen op andere websites

Beide geen vaste plek.

De Blista Compact rijdt overal wel rond, kijk eens in de Washington Mall, rond de Vice Point Mall e.d. kom je hem vanzelf wel een keer tegen, kijk even op WikiGTA om te zien hoe ze eruitzien, Esperanto heeft ook geen vaste plek, maar rijdt ongeveer op dezelfde plekken rond.

Link to comment
Delen op andere websites

Jahoor. ;)

De Esperanto rijdt vaak op de lange hoofdweg op het tweede eiland, Little Haiti en Little Havana. De Blista Compact rijdt vooral in het Noorden. In Downtown en Vice Point vind je dit voertuig dus vaak.

Succes met het vinden!

Link to comment
Delen op andere websites

De Pizzaboy kun je vinden bij een vestiging van Well Stacked Pizza Restaurant. Er zijn vestigingen in Downtown, Little Haiti en in Vice Point. Soms kan de Pizzaboy er niet staan. Rij een stukje en kijk of de Pizzaboy er staat. De Cuban Hermes rijdt meestal rond in Little Havana. De Sabre, Vigro en Washington rijden niet op een vaste plaats. De meeste kans om een van die voertuigen te vinden is in de omgeving van Little Havana en Little Haiti. Daarnaast kun je de Sabre, Washington en de Virgo in de parkeergarages van Washignton Beach en de Garage van Vice Point vinden.

Link to comment
Delen op andere websites

de washington kan je ook vaak bij het vercetti estate vinden. aan de andere kant van de trap (tegenover de infernus zeg maar)

De wagens die je aan de andere kant van de trap kunt vinden zijn de Admiral en de Stretch. Volgens mij komt de Washington daar niet voor.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
  • 2 maanden later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...