Jump to content

Rap/Hip Hop nieuws en discussie


San_Andreas_Nigga

Recommended Posts

  • Reacties 399
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • LBG

    79

  • RobertSA

    61

  • DaddyPimp

    51

  • King Room

    29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Inderdaad is dit niet iets om super trots op te zijn.

Ik vond het gewoon leuk om te weten.

____________________________________________________________

50 Cent brengt diss uit naar P.Diddy

Het is weer eens zover. 50 Cent die al beef heeft met Ja Rule, Jadakiss, Fat Joe, The Game & Nas heeft weer een disstrack gemaakt alleen nu richting P. Diddy.

De beef draait deze keer om Mase. Mase die onofficieel al maanden geleden was toegevoegd aan G-Unit Records zit nog steeds onder contract bij Bad Boy Entertainment, maar P. Diddy wil niet ingaan op de aanbiedingen die 50 Cent heeft gedaan op Mase.

Voor 50 Cent is de maat dus vol.

____________________________________________________________

50 Cent kon zich dus weer niet inhouden :puh: , weer beef. P. Diddy heeft eigenlijk gelijk, als hij niet akkoord gaat verdient hij meer door Mase. De diss is genaamd “50 Cent – The Bomb” voor als je het wilt weten, ik persoonlijk vind de diss niks. Er zullen en nog betere komen hoop ik, ik kan ook niet wachten totdat Diddy 50 disst :puh: , zal wat worden: Don vs. Don --> Want ja, ze zijn allebij goede rappers ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Het gerucht gaat dat Dre het contract Fiddy en zijn G-Unit niet verlengd, en dat betekend dat ze niet langer gesignd staan onder Aftermath wat kan betekenen dat Game weer terug komt.

Wat een maffe actie om daarom Diddy te gaan dissen btw... :t

Link to comment
Delen op andere websites

Ok: 50 is gewoon een goede rapper, maar hij zoekt te veel ruzie en heeft een té grote dunk van zichzelf. Hij heeft al met zoveel mensen ruzie. Hij houd niet veel vrienden meer over, alleen Eminem en G-Unot enzo..

Ja ik vraag me ook af of hij nog veel vrienden gaat overhouden … Volgens mij heeft Dr. Dre er ook genoeg van en laat hij 50 Cent en G-Unit vallen, niet dat hij hun gaat dissen maar gewoon hun kicken bij Aftermath (zoals het gerucht van Yohan :puh: -->)

Het gerucht gaat dat Dre het contract Fiddy en zijn G-Unit niet verlengd, en dat betekend dat ze niet langer gesignd staan onder Aftermath wat kan betekenen dat Game weer terug komt.

Wat een maffe actie om daarom Diddy te gaan dissen btw... :t

Dre heeft dus groot gelijk als hij dit zou doen. Ik ben benieuwd hoe het gaat aflopen…

_____________________________________________

Toch nog (misschien) goed nieuws voor G-Unit:

Samenwerking Chamillionaire & G-Unit?

Chamilitairy heeft al nummers opgenomen met de G-unit en er gaan geruchten van een mogelijke album deal.

Chamillionaire heeft de droom van veel fans in vervulling doen gaan door samen te werken met 50 Cent en G-unit. Cham heeft namelijk enkele nummers opgenomen die binnenkort te horen zullen zijn.

Mr. 'Ridin' Dirty' wilde niet al teveel details verklappen over het hoe en wat van de samenwerking. "Ik kwam 50 tegen in New York en hij zei dat hij wat wilde doen samen. Sha Money XL [50's manager en zakenparter] stuurde me wat nummers toe en zette mij erbij."

Of de nieuwe samenwerking zal uitmonden in een album van Chamillionaire bij G-unit, is de vraag. In de tussentijd heeft hij een MTV Video Music award gewonnen voor zijn hit ' Ridin'. Hij was genomineerd in de categorie best rap video.

___________________________________________________________

Chamillionaire is een echte goede rapper, ik zou zijn samen werking met G-Unit wel willen horen.

Link to comment
Delen op andere websites

Diddy werd gedisst omdat hij 3 mil wou voor het contract met Mase, niet met Dre ofzo. G-Unit brengt gigantisch veel geld binnen, Dre zal wel dom zijn om hun te droppen, en ik weet niet of hij het recht heeft aangezien ze onder Shady staan met een heel eigen platenmaatschappij Gunit records. Lijkt me dus een beetje bullshit.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...