Jump to content

Mission Counter


Xnow

Recommended Posts

ik had laatst GTAIII (doublepack) voor ps2 gekocht, maar heb um jarengeleden al uitgespeeld op de pc

alleen nu dacht ik: ik pak de 100% checklist van WikiGTA erbij

alle hoofdmissies en zijmissies uitgespeeld en die ook afgevinkt op de lijst

en toen keek ik bij stats en toen stond er 65/73 missions.. en dat was me op de pc niet opgevallen (had toen ook de lijst er niet bij, want de eerste keer wil ik geen hulpmiddelen gebruiken =) ).

(En nee, ik heb geen "Purple Nines Glitch", want de missies van D-Ice heb ik ook uitgespeeld)

nu rest mij de vraag: waar zijn die andere?

of zijn dat de overige ("odd job") missies? (zoals Paramedic,Vigilante, 4x4 enz,enz)

(heb dit deel van het forum al gezocht naar het probleem, maar niet tegen gekomen, als het er wel stond: sorry, niet gezien!)

Xnow

Link to comment
Delen op andere websites

Gezien het feit dat je al 65 van de 73 missies hebt, ontbreken er natuurlijk 8. Ik heb even de checklist van WikiGTA erbij gepakt, en ik denk dat je de volgende 8 mist: Mafia Massacre, Casino Calamity, Rumpo Rampage, Diablo Destruction (allemaal RC Toyz-missies), Patriot Playground, A Ride In The Park, Multistory Mayhem en Gripped.

Nogmaals, het lijkt me het meest logische dat je bovenstaande 8 missies nog niet hebt gedaan. Heb je de RC Toyz-missies of de andere 4 al wel gedaan hebben, dan kan het ook nog zo zijn dat je de missies van Marty Chonks nog niet hebt voltooid, maar ik denk eigenlijk dat je die wel hebt gedaan aangezien deze onder de zijmissies vallen.

En er is nog één kleine mogelijkheid, maar ik denk niet dat die mogelijkheid het verschil van 8 missies goed gaat maken, maar dat kan natuurlijk wel als je een aantal van de 8 bovenstaande missies al wel hebt gedaan, en een aantal niet: Je kunt Kenji Kasen vermoorden voordat je al zijn missies hebt voltooid, waardoor je niet meer alle 73 missies kunt voltooien, en dus ook niet de 100 % kunt bereiken.

Voor de duidelijkheid: De bovenste conclusie lijkt me het meest voor de hand liggend, dan de middelste, en tot slot laatstgenoemde. Laat even weten of het zo lukt...

Veel succes! ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...