Jump to content

Paar vraagjes


NineEleven

Recommended Posts

sinds gisteren heb ik GTA III. voor 15€ kon ik het niet laten liggen. Nu las ik hier zowat dingen over catelina, is dat dezelfde als in SA? En haar nieuwe vriendje in SA is dat claude dan, die zin dan verraad in GTA III ?

thnx voor de hulp :*D

Link to comment
Delen op andere websites

Je zegt het eigenlijk al, maar ik zal het nog wel even uitleggen. ;)

In San Andreas kom je haar (als je van de tijdslijn in GTA uitgaat) voor het eerst tegen. Hier verteld 'Catalina' tegen 'CJ' dat ze verliefd op hem is. Hierdoor hoopt ze dat CJ haar helpt tijdens de overvallen van verschillende winkels, dit gebeurt in de volgende missies:

Het plannetje van Catalina werkt, CJ helpt mee en samen beroven ze dus een aantal winkels. Als CJ de laatste winkel met haar wilt beroven maakt Catalina vast duidelijk dat ze geen liefdesrelatie meer met hem wil, inplaats hiervan zegt ze dat ze alleen nog maar zakenpartners zullen zijn. Als dit eenmaal achter de rug is hoor je even een tijdje niet meer van Catalina, totdat je de missie 'Farewell my Love' moet starten. In deze missie zie je dat Catalina staat te flirten met een andere man, en deze man is inderdaad de enige echte 'Claude' uit GTA III. Catalina maakt CJ nu nogmaal duidelijk dat ze met Claude verder wil en zegt er ook nog even bij dat ze binnenkort naar Liberty City zullen verhuizen.

Dan gaan we even een stukje verder in de tijd, 2001, waar GTA III zich afspeelt. Je ziet hier in de eerste Cut Scéne dat Catalina na de bankoverval Claude ook nog eens dumpt. En dit keer op een wat hardere manier dan ze bij CJ deed in San Andreas. Ze schiet hem namelijk neer, zodat zij al het geld voor zichzelf kan houden en niet hoeft te delen met Claude. Opnieuw dumpt ze hem voor een ander, omdat ze samen met 'Miguel' er vandoor gaat. Later in het spel in één van de missies van 'Asuka Kasen' kom je Catalina opnieuw tegen. Claude houd Catalina en Miguel onder schot en hierdoor geeft Miguel zich over en staat op het punt om de koffer met geld aan Claude te overhandigen. In deze missie merk je dat Catalina weer zijn vriend verraad, dit keer Miguel. Ze schiet hem namelijk in zijn been en gaat hierna er vandoor en laat Miguel dus achter. In de laatste missie van het spel, wanneer je $1.000.000 losgeld moet leveren aan Catalina zie je dat ze na het ontvangen van je koffer je opnieuw verraad door te zeggen tegen haar handlangers dat ze Claude moeten vermoorden. Claude ontsnapt hieraan en volgt haar tot aan de Cochrane Dam. Hier moet je haar uiteindelijk vermoorden en zodra dit gebeurt is heb je de storyline van GTA III voltooid.

Je leest het al, over ‘Catalina’ kun je maar één uitspraak doen. Ze is niet te vertrouwen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hopelijk is het nu wat duidelijker voor je. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...