Jump to content

Van versie 2.82 naar 2.00


Tha-Ran

Recommended Posts

weet iemand hoe je van psp-update versie 2.82 naar 2.00 gaat

want ik wil cheatdevice

greetzzz, roneri

Helaas voor jou, er is nog geen downgrader voor de firmwire's 2.8 , 2.81 en 2.81. Wanneer deze downgrader wel zal komen is onbeken maar er zijn geruchten dat er de 14de een downgrader voor firmwire 2.8 word uitgebracht maar dit staat niet op een echt betrouwbare site dus dit is nog afwachten. Hoelang het nog zal duren tot er een downgrader voor 2.82 is moeilijk te zeggen, maar reken zeker nog wel op langer dan een half jaar!. In 2.8 hebben ze een bug kunnen vinden; maar hebben hier niet de benodigde kernal acces kunnen krijgen en in 2.81 en 2.82 is er zelfs helemaal geen bug! Of dit nog komt kan natuurlijk niemand zeggen. Over een tijdje komt firmwire 3.00 en die brengt heel veel vernieuwingen met zich mee; wellicht een grote kans voor bugs in deze firmwire dus. Maar voor nu nog geen cheatdevice voor jou dus; en onthoud; hoe vaker je gaat updaten hoe langer je mag wachten.

Link to comment
Delen op andere websites

huh raar ik dacht dat,dat altijd wel kon via de oficieele psp site om hem dan gewoon te downloaden :?

Je hebt het waarschijnlijk over een Firmwire update, hiermee verkrijg je een hogere firmwire. In de topic titel kan je zien dat hij van versie 2.82 naar versie 2.00 wilt, dit is dus een stapje lager. Aangezien Sony het niet leuk vind als je Firmwire niet de nieuwste is 'dwingen' ze je als het waren door te updaten voor een spel zoals Vice City Stories. Ook stopt Sony er elke keer een betere beveiliging in zodat dingen als de Cheatdevice neit meer mogelijk zijn. Maar tot Firmwire 2.71 is het mogelijk naar elke andere Firmwire te gaan die je maar wilt, niet officiél door Sony dus maar door iedereen die weet hoe je de PSP moet programmeren.

Bewerkt: door Advancegta
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...