Jump to content

vraagje


gike

Recommended Posts

hey ik heb gisteren gta liberty city stories gekocht voor de ps2

en ik heb wat rondgereden maar de vraag is kun je ook vliegen met heli's en vliegtuigen of is dit zoals gta 3 maar dan andere story textures en auto's alvast bedankt

Link to comment
Delen op andere websites

Je kan vliegen met de Maverick maar dit is zeer moeilijk, aangezien de Maverick geen spawnplaats heeft en dus nergens te vinden is in Liberty City. Er bestaat echter wel een trucje waarbij je niet moet cheaten, die je kan doen tijdens de missie Calm Before The Storm:

Normaalgezien kan je niet vliegen zonder de CheatDevice in GTA Liberty City Stories maar met een trucje kan dat wel. De heli van Massimo zal landen op het dak in Chinatown. Je moet dan naar boven en zodra je in de gele marker stapt zal hij wegvliegen. Met een PCJ-600 kan je door de gele marker rijden zonder dat er iets gebeurd. Probeer de PCJ-600 op het dak te krijgen. Eens dit je gelukt is, loop dan naar de helikopter en stap in. Met X stijg je op. Je kan echter niet zo hoog vliegen als wanneer je de CheatDevice gebruikt. Je kan ook niet zo ver vliegen. Op een bepaald moment ontploft de heli gewoon. Je kan dus enkel boven Chinatown vliegen.

Verder kan je ook nog dit proberen, tijdens de missie False Idols. Het nadeel is wel dat je hier moet cheaten.

Spijtig genoeg kan je dit niet buiten deze missies. Je kan enkel helikopters (en een Dodo) spawnen met de CheatDevice.

>>> Door VforV: Closed.<<<

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...