Jump to content

mp3


Fre

Recommended Posts

Ik kan nu wel een hele uitleg voor je uit gaan typen, maar deze informatie staat ook al volledig beschreven op WikiGTA. Klik =>hier<= voor de uitleg. Als je geen zin hebt om op de link te klikken, heb ik hieronder voor jou de uitleg geciteerd:

Ook in GTA Vice City Stories valt weer gebruik te maken van de Rockstar Custom Tracks Player. Met dit programma'tje kan je je eigen muziek afspelen als aparte radiostation. De muziek valt alleen van cd's af te halen, die je in de discdrive moet stoppen om via de Rockstar Custom Tracks de tracks te converteren tot 'gta'-extensies. Je kan om tracks te converteren gewoon het Rockstar Custom Tracks-programma gebruiken dat we ook bij GTA Liberty City Stories gebruikten.

Je kan met de Rockstar Custom Tracks gewoon de nummers converteren zoals je dat deed bij GTA Liberty City Stories. Als je liedjes hebt geconverteerd naar GTA Liberty City Stories, dan zou er in jouw map "SAVEGAME" (op jouw PlayStation Portable) een map moeten staan genaamd "ULES10041CUSTOMTRACKS". Hier staan dan de nummers in die jij naar GTA Liberty City Stories hebt geconverteerd.

Maak nu in dezelfde map ("SAVEGAME") een nieuwe map aan, die je "ULES00502CUSTOMTRACKS" noemt (het moet per se "ULES00502S92" zijn, want dit is de folder-code van GTA Vice City Stories). Converteer nu de nummers via de Rockstar Custom Tracks zoals je altijd al gedaan hebt, maar dan zullen ze nog altijd in de GTA Liberty City Stories folder belanden. Kopieer de nummers dus vanuit de GTA Liberty City Stories Custom Tracks-folder naar de nieuwe map die je aangemaakt hebt (voor de duidelijkheid: de nieuwe map moet "ULES00502CUSTOMTRACKS" heten!). Als het goed is zouden nu jouw tracks in GTA Vice City Stories af te spelen moeten zijn.

Nu moet je de tracks alleen nog activeren. Dit doe je door wanneer je het spel op hebt staan op de Start-toets te drukken, naar Audio te gaan, en Custom Tracks naar on te schakelen.

Veel plezier met het beluisteren van de tracks!

Handige links: http://www.rockstargames.com//libertycitys...es/gta_lcs.html - Download hier (ga naar het kopje 'Downloads') de Rockstar Custom Tracks v1.0

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...