Jump to content

Nederland vs. Rusland


Wrieh

Nederland - Rusland  

21 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie gaat er winnen?

    • Nederland op het nippertje
      11
    • Rusland op het nippertje
      0
    • Nederland dik
      8
    • Rusland dik
      1
    • Gelijk
      1


Recommended Posts

:? Snap niet wat van der Vaart in het team moet. Snijder is zo in vorm... En nee ben geen Ajacied integendeel zelfs maar ook ik als Feyenoorden kon zien hoe fantastisch :-( hij zondag speelde.

Dus ga van een 1-0 of 0-0 uit als ze geluk hebben

Link to comment
Delen op andere websites

Zolang van basten aan de macht is hoop ik dat ze verliezen tot de knvb eindelijk inziet dat die man geen verstand van voetbal heeft :?

Inderdaad, gewoon een slechte bondscoach. Ik hoop ook dat ze alleen de belangrijke wedstrijden met slecht voetbal en veel geluk winnen.... :puh::schater: Want ik wil ook niet dat ze dan slecht presteren, maar v. Basten moet gewoon opflikkeren. Hij is gewoon een Ajacied.

Heb alleen de laatste 20 min. gezien, precies op tijd want toen werden alle 5 de goals gemaakt.

Bewerkt: door robertpsv
Link to comment
Delen op andere websites

Oranje zet Rusland aan de kant 7-02-07

Nederland-Rusland 4-1

1-0 Ryan Babel 1-0 (68.)

2-0 Wesley Sneijder (71.)

2-1 Vladimir Bistrov (77.)

3-1 Joris Mathijsen (80.)

4-1 Rafael van der Vaart (89., strafschop)

Het Nederlands elftal heeft met 4-1 gewonnen van Rusland. Alle doelpunten van de oefeninterland in de Amsterdam Arena vielen na rust.

Oranje begon met Vennegoor of Hesselink in de spits, Kuijt en Van der Vaart op de vleugels en Sneijder en Huntelaar op de bank. Met name aanvallend lukte er in de slechte eerste helft bar weinig bij Oranje. De Russen wisten het Nederlandse spel goed te ontregelen, waardoor een vloeiende aanval van Oranje een zeldzaamheid was.

De beste tevens enige echte kans in de eerste helft was voor De Jong, maar zijn kopbal uit een hoekschop van Van der Vaart miste kracht. Afstandsschoten van Kuijt en De Jong ontbeerden precisie.

In de tweede helft ging het een stuk beter bij Oranje, mede door de inbreng van de invallers Babel en Sneijder. De gasten leunden net als voor rust op de verdediging, maar gaven gaandeweg het tweede bedrijf steeds meer ruimte weg.

Babel was de eerste die daar van wist te profiteren door de bal na een knappe individuele actie achter Akinfejev te schieten. Even later zorgde Sneijder, die zichzelf knap vrijspeelde, met een prachtig schot zelfs voor 2-0.

Bystrov bracht de ploeg van bondscoach Guus Hiddink even terug in de wedstrijd, maar een rake kopbal van Mathijsen bezorgde Oranje weer een marge van twee doelpungten. In de slotfase maakte Kolodin nog hands, waarna Van der Vaart vanaf elf meter voor de eindstand zorgde.

(bron: www.NOS.nl)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...