Jump to content

last stand ?


profile

Recommended Posts

In de missie 'Last Stand' ga je met de Hunter die je gestolen hebt in de missie 'Over the Top' het gebouw waar Diego Mendez zich in verbergt aanvallen. Wanneer je met de Hunter bij het gebouw gearriveerd bent, moet je de bewakers die vanuit de bovenste verdiepingen op je schieten vermoorden. Druk Cross.gif en Square.gif tegelijk in om met het machinegeweer kogels af te vuren, en druk op Circle.gif om raketten af te vuren. Blijf zo om het gebouw heen cirkelen totdat je alle bewakers vermoord hebt. Helaas zal een bewaker kans zien om met een Rocket Launcher jouw Hunter te raken, en stort je neer. Gelukkig ziet Victor Vance kans om op het dak te landen. Loop nu via de blauwe marker het gebouw binnen. Naast deze deur ligt een AK, een body armor en een Rocket Launcher. Pak deze op voor het geval je ze nog niet in bezit hebt.

Eenmaal binnen moet je goed oppassen voor de bewakers. Blijf je goed verbergen achter de muren en de vitrines. Wanneer je een vijand ziet, moet je meteen met R-toets.gif hem in het vizier nemen en hem met Circle.gif onder vuur nemen. De AK die je op het dak had kunnen pakken is hierbij geen overbodige luxe, dus gebruik deze ook. Gebruik Left.gif en Right.gif om snel van doel te wisselen terwijl je R-toets.gif inhoudt. Er is in de ruimte een body armor te vinden, pak deze alleen wanneer je het echt nodig hebt. De kunst is echt om veel dekking te zoeken achter de muren en de vitrines, en wanneer je kans ziet meteen via de bovenstaande methode je vijanden uit te schakelen.

Dit gaat nog wel even door, je gaat namelijk een verdieping naar onderen, maar wanneer je Diego Mendez tegenkomt vlucht hij naar het dak toe zodat jij ook weer naar boven moet. Ondertussen zal Jerry Martinez ook arriveren. Wanneer hij de helikopter op jou af zal sturen, kun je het beste het meteen uit de lucht schieten door middel van de Rocket Launcher die je - als het goed is - in bezit zou moeten hebben.

Eenmaal op het dak moet je Diego Mendez en Jerry Martinez vermoorden. Aangezien zij beiden krachtige wapens in bezit hebben en nogal moeilijk dood gaan, kan je het beste meteen nadat de cutscene is geëindigd je verschuilen achter de deuren. Schiet wanneer je kans ziet op Jerry en Diego, het liefste met een shotgun aangezien ze daardoor even voor Pampus liggen wanneer je ze daarmee raakt. Als je ze onder vuur neemt, blijf dan ook in één keer doorschieten om ze de volle laag te geven. Anders zouden we jou wel eens de volle laag kunnen geven.

Wanneer je Jerry en Diego vermoord hebt, zal Lance Vance met zijn helikopter arriveren en heb je de missie gehaald.

Veel succes verder! :cya:

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...