Jump to content

Vijfde Corporation Verkiezing


PatrickW

Recommended Posts

In het Corporation Verkiezing-forum is zojuist de Vijfde Corporation Verkiezing van start gegaan. Omdat er reeds drie corporations zijn, zal er geen extra corp bijkomen. In plaats hiervan zullen de gangs proberen de plaats van één van de corporations te bemachtigen. De preciese gang van zaken staat uitgelegd in de Corporation Verkiezing Aankondiging. Vragen stellen kan uiteraard in het vragentopic.

Gangs en corporations: Succes!

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 81
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • PatrickW

    5

  • Hanneswasco

    5

  • Rivel

    4

  • Woetsha

    4

Zat er al naar uit te kijken, maar nu is het er dan eindelijk. Een bepaalde gang gun ik het van harte om deze kans te krijgen, hopelijk met goede afloop. Ik ben ook zeer benieuwd naar de strijd die gaat los barsten (competitie voor de corpsen is redelijk groot).

Rest mij nog om ook iedereen succes te wensen, en moge de beste winnen :dans: .

Link to comment
Delen op andere websites

Leuk, het wordt volgens mij wel weer eens tijd. Er zijn verschillende gangs die ook uitblinken vindt ik, en die hebben (omdat ze nog maar kort bestaan) ook de kans nodig om eventueel uit te bloeien tot een corporation. Ik kijk er in ieder geval al naar uit en ik wil de desbetreffende gangs en corporations succes wensen bij het behouden of behalen van een corp- plek. Buiten dat, het is natuurlijk weer prima georganiseerd, maar we zijn denk ik ook niet anders gewend... We zullen zien wie er blijft of wie er gaat. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Inderdaad dat de beste mogen winnen en dat iedereen eerlijk stemt! :sigaar: Ik hoop dat The Gunslingers nog een corporatioon kunnen blijven maar moesten we onze corporation moeten afstaan aan een Gang dan hoop ik dat zij zich goed gedragen als corporation!

Veel succes iedereen!

Bewerkt: door Argon
Link to comment
Delen op andere websites

Ik hoopte er ook allang op, gisteren nog! Heb ik heel het Gangs en corp forum gelezen om te zien of er een aanwijzing staat:P En nog geen 10 uur later is er al een nieuwe verkiezing!

RIvel

Link to comment
Delen op andere websites

Yes, eindelijk een Corp-verkiezing! Natuurlijk zeg ik 'Moge de beste winnen!' Ook wens ik de Corps veel succes met het behouden van hun plek en wens ik de Gangs veel succes met het strijden om een plek. Ik zat er eigenlijk al een beetje op te wachten, iedereen begon zich in het Corp Verkiezing-Forum al af te vragen wanneer hij dan eindelijk kwam, gelukkig is het nu eindelijk zover. Nogmaals:

Veel succes Gangs en Corps, maak er een eerlijke strijd van!

Link to comment
Delen op andere websites

Ja een verkiezing. :dans:

Mijn eerste. :dans:

Ik zit zelf ook bij een gang.tha cooky gang :dans:

Maar er zitten steke kanidaten bij.

Denk maar aan the duckdome :clown: .

Maar iedereen zal zijn best doen :klap::engel: .

:dans:allemaal,veel succes :dans:

Link to comment
Delen op andere websites

Ik had het afgelopen weekend duidelijk fout in mijn interview, tijdens mijn voorspelling van de eerst volgende "Corporation Verkiezing" :clown:. Al goed, ik ben benieuwd of er verandering in de huidige corps zullen komen, wat hopelijk zal leiden tot veel spanning en sensatie! Laten we hopen op een eerlijke stemming en uitslag, oftewel: een goedlopende verkiezing.

Veel succes iedereen! :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...