Jump to content

father ned burner


Honkbal95

Recommended Posts

hey

moet je persee de missies van father ned burner doen

>>> Door SummerBase: Een handtekening voeg je niet toe bij een bericht, maar in je instellingen scherm. Dan ga je naar ''handtekening'' en daar kan je een globale handtekening aanmaken die onder elk bericht te zien is. Ik heb hem bij deze dus uit je bericht verwijderd. :)<<<

Link to comment
Delen op andere websites

Je moet wel de missies van Ned Burner doen om bepaalde missies te unlocken. Op deze missieoverzicht van WikiGTA zie je welke missies je vrijspeelt als je een bepaalde missie doet. Om verder te komen in het verhaal zul je de missies van Ned Burner moeten doen.

Link to comment
Delen op andere websites

hey

moet je persee de missies van father ned burner doen

Ja deze moet je doen. In Grand Theft Auto: Liberty City Stories moet je alle missies doen. Dit in tegenstelling tot vele andere waarbij je soms nog gewoon wat Submissies moet doen. Zoals in VC de missies van Umberto.

Je zult de missies van 'Father Ned Burner' dan ook gewoon moeten doen wil je naar Shoreside Vale. Naar mijn mening zijn het juist erg leuke missies die wat afwijken van de andere. Hulp over de missies kun je altijd in het LCS: Missie Hulp vragen. Ook is het in minstens 1 missie van Ned mogelijk om een helikopter te krijgen, misschien zelfs wel in 2. (PS2, op de PSP zul je CheatDevice moeten gebruiken) :)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...