Jump to content

information


The Outlaw

Recommended Posts

oke misschien is het niets sluit het dan maar:

GTA: San Andreas is nog maar een paar maanden uit, en we worden al weer nieuwsgierig naar het vervolg.

Ondertussen doet Rockstar games hetzelfde. Ze maken alvast plannen voor een volgende GTA game, die ergens in oktober 2006 moet uitkomen (dit is nog hardstikke onzeker!).

Zo heeft Sam Houser, de baas bij Rockstar Games, onlangs de domeinen GTA4.com en GrandTheftAuto4.com geregistreerd en verlengd.

De kans is dus groot dat het volgende deel Grand Theft Auto 4 gaat heten!

Verder is er eigenlijk nog niets bekend, alleen beweert het blad "MCV Trade" dat Rockstar Games hints geeft naar een gebied buiten de VS, namelijk Europa. In GTA3, GTA: Vice City en GTA: San Andreas zitten de steden van GTA1 verwerkt. Na GTA1 kwam GTA: London 1969, dus wordt het misschien dan toch een 3D versie van GTA: London? Of denk je meer aan GTA: Amsterdam?

In ieder geval denken wij bij GTA4 aan nieuwe graphics. We nemen aan dat GTA: Vice City niet GTA4 heeft omdat het dezelfde engine gebruikt als GTA3, en eveneens GTA: San Andreas. Bij GTA4 zal er dus vast een nieuwe engine met betere graphics komen! Daarnaast denken we ook dat de game op de PS3 uitkomt. Dit omdat San Andreas echt alles uit de PS2 haalt wat erin zit, en dat het dus vast geen nieuwe engine aan kan.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...