Jump to content

auto's


gijsreus

Recommended Posts

kun je auto's hier ook tune (hoe je dat ook schrijft)??

In Vice City zelf is het helaas niet mogelijk om je auto te tunen. Er zijn dus geen Modshops in Vice City aanwezig. Ik heb wel even voor je doorgezocht naar een modification voor het tunen van auto's. Ik kwam uit op GTA place.com. Als je naar beneden scrollt, dan kun je deze modification downloaden.

Link to comment
Delen op andere websites

Vrij onnodig om dat te vermelden lijkt mij.

Om ontopic te blijven.

Het is inderdaad niet mogelijk alhoewel sommige voertuigen toch bijzondere eigenschappen hebben, dit zijn óf varianten op een standaardauto, zoals de Sentinel XL die verscheidene onderdelen heeft die de Sentinel niet heeft.

Wat ook nog bestaat zijn voertuigen die in een bepaalde missie een bijzondere eigenschap of kleur hebben, het bekendste voorbeeld is de kogelvrije Admiral, andere zijn de zwarte Voodoo en andere voertuigen met een aangepaste kleur.

Als laatste is er één voertuig die een aangepaste handling krijgt in een missie, dit zijn 3 Angels in de missie Alloy Wheels of Steel, na opslag is deze echter niet meer zo perfect.

Aan het officieel tunen voldoen eigenlijk alleen de taxi's, na 100 fares krijgen alle taxi's de mogelijkheid om een nitro-boost te gebruiken, waardoor de auto de lucht in zal springen, dit is het enige wat je een beetje als "tunen" zou kunnen zien.

Verder moet je het gewoon doen met de auto's die je aangeboden krijgt, en als de kleur je niet aanstaat kan je altijd nog naar de Pay 'N' Spray.

Link to comment
Delen op andere websites

Het is pas mogelijk om auto's te tunen vanaf Grand Theft Auto: San Andreas.

In Vice City zijn er echter wel wat (al) getunde auto's.

>>> Door HerrieM: Deze reactie voegt weinig toe aan wat er al in dit topic gemeld was... Volgende keer eerst even bedenken of een reactie iets toevoegt of niet voordat je post.<<<

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...