Jump to content

interiors


KillerZero86

Recommended Posts

Om een interior te bezoeken moet je weten waar het interior zich bevindt en in welke hemel het zich bevindt. Om ze te bereiken moet je eerst zorgen dat je in de juiste hemel komt door een ander interieur van die hemel binnen te gaan, en vervolgens naar het andere interieur te gaan met een trainer met jetpack- of teleportfunctie. Helaas weten we maar van een paar interiors de locatie en hemel.

Zie ook dit topic

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb een mod gevonden op internet waarmee je verschillende interiors inkunt. Zo ook de Maffia Room, oftewel Saint Marks Bistro. Voor welke rooms je inkunt en waar je ze kunt vinden, moet je op deze site kijken. Daar vind je tevens onderaan de download. Installeer hem, en dan heb je al één ding gedaan.

De tweede stap is met de Ultimate Trainer (Klik), waarmee je een jetpack functie hebt. Hiermee kun je ook door muren heen zweven. Download deze, en ga aan de hand met de screenshots naar binnen. Vergeet niet om de Jetpack eerst te activeren bij 'Hotkeys' en vervolgens in GTA VC zelf. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Is er misschien een manier om er te komen zonder een trainer want die werkt bij mij niet

Misschien één of twee, maar de meesten niet. Er zijn genoeg trainers met teleport-/jetpack-functie dus zoek gewoon een andere als er 1 niet werkt.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...