Jump to content

Kenji


Vic Vanc

Recommended Posts

Dat is normaal ja, want als iemand dood is kun je niet meer met diegene samen werken. Dat is aan de ene kant wel jammer, maar aan de andere kant weer niet. Want het toont wel realisme, hopelijk weet je nu meer. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben niet in bezit van GTA III, maar ik weet er wel wat vanaf.

Nu Kenji dood is en je dus geen missies meer van hem kunt doen kun je de 100% ook niet meer halen, omdat je alle missies gedaan moet hebben voor de 100%.

Link to comment
Delen op andere websites

Inderdaad, je kunt beter alle missies van Kenji doen voor de missie Waka-Gashira Wipeout van Donald Love. Er zijn 2 oplossingen om toch de 100 % te halen in GTA 3, je zou een Newgame kunnen starten. Of je zou in >>>dit<<< topic een Savegame kunnen downloaden voor de missie Waka-Gashira Wipeout van Donald Love, in ieder geval succes! ;)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Aan Iedereen,

Jullie moeten in GTA 3 Kenji Kasen pas vermoorden als jullie zijn missies gedaan hebben. Dan kunnen jullie de verhaalijn voltooien en bovendien zijn de missies van hem hoofdmissies voor het verhaal. Kenji Kasen heeft foute dingen gedaan met zijn gang (Yakuza) samen met Claude, het hoofdpersonage van GTA 3. Don Salvatore Leone heeft ook ruzie met Claude en probeerde hem uit de weg te ruimen door naar een auto met een bom erin te sturen en vervolgens naar een container stoppen. Dit gebeurd allemaal in Portland, een eiland in het oosten van Liberty City. Catelina, Salvatore en Kenji zijn de 3 belangrijkste en bekenste personages van GTA 3 en worden allen vermoord door Claude op 3 verschillende plekken: Portland, Staunton Island en Shoreside Vale.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...