Jump to content

'Sony in gesprek voor nieuwe GTA-game voor PSP'


Rinaldootje

Recommended Posts

Rinaldootje

Ik weet niet waar ik dit moet posten dus dan maar hier. (Mods kunnen het nog altijd verplaatsen als het hier niet goed staat)

Sony stelt dat zij in gesprek zijn met Rockstar over een nieuwe GTA titel voor de PSP. Het gerucht gaat dat ook God of War terugkeert naar Sony’s handheld, aangezien ontwikkelaar Ready at Dawn bezig zou zijn aan een volgende titel in de serie.

Ondanks dat Grand Theft Auto: Chinatown Wars uit zal komen voor de Nintendo DS, ziet Sony dit niet als een bedreiging voor de toekomst van de serie op de PSP. Volgens de baas marketing van de PSP, John Koller, zou Sony in gesprek zijn met ontwikkelaar Rockstar over nieuwe games. De eerder uitgebrachte GTA games voor de PSP, Liberty City Stories en Vice City Stories, genereerden beide hoge verkoopcijfers en de hele franchise zou sowieso belangrijk zijn voor PlayStation.

Koller stelt naar aanleiding van Rockstars samenwerking met Nintendo en Microsoft dat de ontwikkelaar naar eigen inzicht zaken moeten doen. Dit zou geen invloed hebben op de relatie tussen Rockstar en Sony. Koller plaatst echter alsnog vraagtekens bij de keuze voor de Nintendo DS. De doelgroep van die handheld bestaat volgens hem uit 12-jarigen of jonger, dus Koller is benieuwd hoe Chinatown Wars gaat verkopen.

pixel.gif God of War

Behalve GTA zou ook God of War misschien weer een volgende PSP-titel krijgen. Ready at Dawn, bekend van PSP-games als Daxter en God of War: Chains of Olympus, zou volgens recente geruchten bezig zijn aan een nieuwe game voor de handheld. De ontwikkelaar nam in december al terug dat ze geen PSP-games meer zouden maken, nadat deze eerdere games erg succesvol bleken.

Inmiddels heeft Sony volgens een anonieme bron een nieuw God of War project voor de PSP opgericht en de game zou dus ontwikkeld worden door Ready at Dawn. Sony zelf stelt dat deze berichten enkel speculatie betreffen, maar gezien het succes van de serie, lijkt er in ieder geval weinig twijfel over dat er een vervolg komt

Bron: Nu.nl

Wel leuk dat ze edus in gesprek zijn. Waar zal het zich dit keer afspelen?

Toch SA (Alhoewel dat weer iets te veel ruimte is voor op de psp)

Maar missrien gaat het toch over op LC van gta IV, En wat zal er allemaal te doen zijn.

Geef hier jou mening, wensen, feiten,geruchten alles totdat het echt bevestigd is en er een subtopic in dit forum word geoopend

Edited by Rinaldootje
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ik HOOP dat ze San Andreas gaan plaatsten in het spel! Ik hield écht van die ghetto-style enzo xD.... Maarja, misschien gaan ze hem ook wel verbouwen, net zoals ze dat elke keer doen bij de GTA steden. Zonder al die nutteloze bossen en eilanden. De helft zou al genoeg zijn voor de PSP :D!!

Dus... K denk zelf dat ze SA gaan doen. Maar we zien wel

Mvg,

Haris

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...