Jump to content

[TOERNOOI] Destruction Derby


Kai-ShockWave

Recommended Posts

signaturejf5.png



Beste gamers,

Na het Liberty Racing toernooi en het Deathmatch toernooi, komt LibertyKillerZ nu met het Destruction Derby event. In dit toernooi is het de bedoeling je tegenstander in een arena helemaal tot pulver te rammen. Ben jij uiteindelijk de sterkste en overleef jij de chaos? Dan mag jij jezelf "The Indestructible Man" noemen van dit forum.

In ons nieuwe subfora hebben wij voor dit toernooi een informatie-topic aangemaakt waar alle infromatie staat beschreven. Dat topic is hier te vinden. Dit topic wordt op dit moment even gebruikt voro aanmeldingen en om het toernooi onder de aandacht te brengen.

Het toernooi wordt georganiseerd voor personen met een Playstation 3. Wanneer er toch veel aanmeldingen komen voor XBOX 360 óf PC, dan zal ik overleggen met een aantal personen of daarvoor ook het toernooi gestart kan worden. Opgeven kan dus voor alle systemen!

KLIK HIER VOOR HET INFORMATIE-TOPIC

Aanmelden

Je hoeft geen lid te zijn van LibertyKillerZ om hieraan mee te doen. Kopieer onderstaand formulier en plaats het ingevuld in dit topic.

JE KAN JE NIET MEER INSCHRIJVEN!!

Bewerkt: door Kai-ShockWave
Link to comment
Delen op andere websites

Aan alle deelnemers en niet-deelnemers van dit toernooi:

Het toernooi start morgen (zondag 22 maart 2009) om 13:00. Iedereen heeft een mail ontvangen daarover. De hoofdpost van ons topic is ook vernieuwd met nieuwe info.

Inschrijven is niet meer mogelijk!

Bewerkt: door Kai-ShockWave
Link to comment
Delen op andere websites

  • 4 weken later...

signaturehgb.jpg

Het Destruction derby toernooi is alweer een tijdje afgelopen, maar dit topic gebruik ik dan toch even als mededeling van een volgend toernooi van LibertyKillerZ: Liberty Marathon.

Wegens het 1-jarig bestaan van de clan organiseren wij nog 1 extra event dat 1 dag duurt. De inschrijvingsperiode is al iets meer dan een week bezig, via dit topic herinneren wij je hier nog even aan.

A.s. zondag 26 april om 13:00 start dit toernooi. Alle informatie is in dit topic te vinden.

Inschrijven kan t/m a.s. zondag 10:00. Aanmelden graag in dit topic. Aanmelden voor Destruction Derby is niet meer mogelijk.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...