Jump to content

character veranderen


saboy

Recommended Posts

nee die zijn er niet volgens mij :*D

maar ik had een keer een code op de Playstation 2 maar die werkte niet :N

dus hij zal wel niet bestaan :cya:

als je hem op de computer heb kan je natuurlijk wel skins downloaden :Y

Link to comment
Delen op andere websites

Nee, er is geen cheat op de PC dat je een andere persoon kan worden. Er is wel een cheat dat je een andere persoon kan worden op PS2.

Right, Right, Left, Up, L1, L2, Left, Up, Down, Right, Right

Ik heb wel gehoort dat die cheat bij veel mensen het niet doet, maar bij mij is het wel een keer gelukt.

Bij de Xbox is er ook geen cheat waar je iemand anders kan worden. Je kan wel bij SA-MP(een online mode van SA) een andere persoon zijn en op PS2 als je de 2 players mode doet, dan kan de player 2 een andere persoon uitkiezen bijvoorbeeld iemand van Grovestreet. Hier is eventueel wat informatie over Cheats

Succes!

Bewerkt: door Barcelona
Link to comment
Delen op andere websites

Er is al uitgebreid een uitleg gegeven om skins(het uiterlijk) te veranderen.

Behalve de al gegeven skins heb ik hier nog een een uitgebreide lijst met skins:

-klik-

Hoe te instaleren?

Na het downloaden krijg je een .RAR bestand, deze kan je openen met WinRAR

Na het openen staat in het lijstje een .BMP bestand deze zal je moeten gebruiken om hem te verwisselen met het al bestaande BMP in de TXD die je moet gebruiken.

Allereerst download je IMGTool 2.0, met dit programma moet je allereerst Player.IMG openen in de C:/Program Files/Rockstar/GTA San Andreas/Models map. Dit kan je doen vanuit IMG Tool 2.0 door op File -> Open te drukken of zelf in windows naar de eerder aangegeven map te gaan en met je R-Muisknop op Player.IMG te drukken en vervolgens: Openen met.. -> IMG Tool.

Na het openen kan je dus een TXD Exporteren naar een voor jou gewenste map. In Player.IMG staan oneindig veel TXD en DFF files en daarom is het handiger om de zoekfunctie te gebruiken (Edit -> Find) welke TXD je moet zoeken staat over het algemeen in de readme van die bijgeleverd is bij de download in de RAR file.

Na het zoeken staat het gevonden en benodigde TXD file geselecteerd, druk er nu op met je R-Muisknop en druk op Extract. Sla 'm nu op in je Bureaublad(dat is het handigste maar is niet persé nodig, Mijn documenten is ook geschikt het is maar wat je het handigste vind).

Nu je de TXD hebt gaan we hem openen met TXD Workshop dit doe door TXD Workshop te starten en vervolgens op Open TXD te drukken en 'm vervolgens te openen op de zelfde manier als je b.v. in Paint een plaatje start.

Nu de TXD geopend is kun je plaatjes gaan veranderen, er staan meestal meerdere plaatjes in een TXD, verander het plaatje dat tevens is aangegeven in de Readme, namen van de verschillende plaatjes kun je links vinden in TXD Workshop. Zorg dat dát plaatje is geselcteerd en druk op Import.

Open nu het gedownloade plaatje(dat zich niet een een RAR map mag bevinden maar al verplaats moet zijn naar b.v. je bereaublad). Je ziet nu dat het plaatje veranderd is in het plaatje dat je gedownloade plaatje.

Druk nu op Save TXD. Je bent nu klaar in TXD Workshop, het laatste wat nog rest is de TXD te veranderen met de originele TXD. Ga nu weer naar IMG Tool 2.0, als je 'm niet hebt afgesloten dan is Player.IMG nog gewoon geladen en kan je de TXD met de zelfde naam als die je geëdit hebt in TXD Tool gaan Extracten op de zelfde manier als eerder is aangegeven(DOE DIT WEL IN EEN ANDERE MAP) nu heb je een Back-Up voor het geval dat er iets mis zou kunnen zijn gemaakt(doe dit altijd). Nu gaan we hem verwijderen, klik er met de rechter-muisknop op en druk op Delete. De TXD is nu verwijderd, nu is het tijd om de TXD die het nieuwe plaatje bevat in de IMG File te plaatsen. Druk nu op Commend -> Add en open de TXD die je dus hebt veranderd in TXD Workshop. Druk nu op Commend -> Rebuild Archive. Nu wordt het allemaal opgeslagen(dit duurt zo rond de 80 sec.)

Start SA en je zult zien afhankelijk van de soort skin dat of CJ is veranderd of een kledingstuk bij b.v. Binco.

Uitleg gemaakt door Goliat®

Succes ermee. ;)

Bewerkt: door Goliat
Link to comment
Delen op andere websites

Dan kan het niet, dan zul je het gewoon van kleren van Binco, Prolaps, Suburban, ZIP, Victim en Didier Sachs, en de speciale outfits, Cop, Racing Suit, Gimp Suit, Pimp Suit, Rural Clothes, Medic Uniform, Croupier Outfit en Valet Uniform moeten hebben. Op de Playstation2 is geen mogelijkheid voor mods, en de code dat je in een ander karakter verandert bestaat niet. Jammer dus.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 years later...
Je hebt er wel één, een Mod waarmee je iemand anders kunt zijn, een andere skin dus. Deze kun je hier downloaden.

Let op: Je moet wel geregistreerd zijn op de site om te kunnen dowloaden!

ik kan niet op de link klikken bestaat dit item nog wel?????

reageer snel a.u.b.

Link to comment
Delen op andere websites

Je hebt er wel één, een Mod waarmee je iemand anders kunt zijn, een andere skin dus. Deze kun je hier downloaden.

Let op: Je moet wel geregistreerd zijn op de site om te kunnen dowloaden!

ik kan niet op de link klikken bestaat dit item nog wel?????

reageer snel a.u.b.

Ja hoor, toe maar. Kijk eens naar de laatste post. Die komt uit 2006. Ik zou niet verbaasd zijn dat de link het niet doet, en dat er niet snel gereageerd wordt. Met deze mod van PatrickW en Dutcjy3010 kan je trouwens ook van character veranderen. Bewerkt: door MartyCeha
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...