Jump to content

GTAVI komt mogelijks vroeger uit dan je verwacht!

Geplaatst:
Door Niked
Geplaatst:

Door Niked

Bron: inverse.com
Nieuwe GTAVI leaks doen uitschijnen dat GTAVI al bijna af is.

Goed nieuws voor iedereen die niet meer kan wachten op de nieuwe Grand Theft Auto, want GTAVI komt waarschijnlijk vroeger uit dan je zelf verwacht. Enkele maanden geleden werden we allemaal verrast met de eerste leaks van GTAVI, die nadien ook werden bevestigd door Rockstar Games als authentieke beelden.

 

De beelden die we toen zagen leken op een early build van GTAVI. Volgens de ene beelden die al 2 jaar oud waren, volgens de ander zeer recente. Duidelijkheid, ook door Rockstar Games, kregen we niet. Al hebben we daar nu mogelijks zelf een antwoord op gevonden. Het Twitter account GTA 6 News & Leaks 2.0 heeft een aantal screenshots van verschillende bronnen gedeeld, waaronder die van de welbekende Tezfun2 van eerdere GTA Online leaks, die doen uitschijnen dat we de eerste officiële beelden van de game sneller mogen verwachten dan we zelf dachten. 

 

FntvUT-WQAE3OuZ.thumb.jpeg.17100fea41641918fc1bfd3bca54b9ff.jpeg

 

Tezfun2 wijst naar de .exe bestanden van de geleakte videos die eindigen op "bankrelease", "beta" en "debug". Deze zouden, volgens hem, wijzen dat Grand Theft Auto VI naar een "feature complete" en "content complete" stadium gaan. Hierbij betekent het eerste dat de UI (user interface - hoe de gebruiker en het spel in interactie gaan) zo goed als af zou zijn en de "content complete", het speelbare gedeelte/de content van het spel, dat GTAVI ook al speelbaar is. GTAVI zou nu dan ook al in een "polishing phase" zijn, de laatste stap waarin ook het spel kan worden getoond aan de hele wereld. 

 

Kijkend naar andere games zit er meestal een jaar tussen de "polishing fase" en de release, wat de kans op een release in 2024 (in tegenstelling met de eerdere verwachtte eind 2024 of 2025) alleen maar vergroot. Dat zou ook betekenen dat de marketingcampagne van GTAVI al in de zeer nabije toekomst zal starten, hopelijk met de eerste teaser of trailer. 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...