Jump to content

GTAVI leaks waren "zeer emotioneel" voor de CEO van Take-Two

Geplaatst:
Door Niked
Geplaatst:

Door Niked

Bron: IGN
CEO van Take-Two reageert op Grand Theft Auto VI leaks. 

1461318205-4766-card.png.c41c977ab9d589047ebf69915b5ec037.png

 

CEO van Take-Two reageert op Grand Theft Auto VI leaks. 

 

Enkele maanden geleden werden we allen verrast met plotselinge leaks van Grand Theft Auto VI. Niet alleen wij, maar ook Rockstar was verrast. Zo verrast zelfs dat ze achteraf geen keuze meer hadden dan de leaks te bevestigen. Ook Take-Two CEO Strauss Zelnick, de "grote baas" van Rockstar Games, was verrast. Zo vertelde hij in een interview met IGN het volgende:

 

Citaat

“We take leaks very seriously indeed and they disappoint all of us, it's really frustrating and upsetting to the team. However as a business matter we're not affected. But as a personal matter and an emotional matter, our teams are affected”.


Vertaling: "We nemen de leaks zeer serieus en ze zijn een grote teleurstelling voor ons allemaal, het is zeer frustrerend en komt zeer hard aan bij het team. Maar als bedrijf raakt het ons niet. Enkel als een persoonlijk en emotioneel gebeuren raakt het ons zeer hard."

 

De leaks hadden ook het gevolgd dat zelfs de FBI interesse had in de zaak. Als gevolgd daarvan werd een 17-jarige gearresteerd in het Verenigd Koninkrijk, die tot op de dag van vandaag blijft volhouden dat hij onschuldig is. 

 

Ondanks alles heeft Take-Two ook laten weten dat ze in de nabije toekomst personeel zal moeten ontslaan. Ze willen namelijk 50 miljoen dollar besparen na tegenvallende boekhoudkundige resultaten, waardoor er ook personeel zal moeten verdwijnen. De ontslagen zouden echter wel "beperkt" zijn. 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...