Jump to content

GTAVI leaks waren "zeer emotioneel" voor de CEO van Take-Two

Posted
By Niked
Posted

By Niked

Source: IGN
CEO van Take-Two reageert op Grand Theft Auto VI leaks. 

1461318205-4766-card.png.c41c977ab9d589047ebf69915b5ec037.png

 

CEO van Take-Two reageert op Grand Theft Auto VI leaks. 

 

Enkele maanden geleden werden we allen verrast met plotselinge leaks van Grand Theft Auto VI. Niet alleen wij, maar ook Rockstar was verrast. Zo verrast zelfs dat ze achteraf geen keuze meer hadden dan de leaks te bevestigen. Ook Take-Two CEO Strauss Zelnick, de "grote baas" van Rockstar Games, was verrast. Zo vertelde hij in een interview met IGN het volgende:

 

Citaat

“We take leaks very seriously indeed and they disappoint all of us, it's really frustrating and upsetting to the team. However as a business matter we're not affected. But as a personal matter and an emotional matter, our teams are affected”.


Vertaling: "We nemen de leaks zeer serieus en ze zijn een grote teleurstelling voor ons allemaal, het is zeer frustrerend en komt zeer hard aan bij het team. Maar als bedrijf raakt het ons niet. Enkel als een persoonlijk en emotioneel gebeuren raakt het ons zeer hard."

 

De leaks hadden ook het gevolgd dat zelfs de FBI interesse had in de zaak. Als gevolgd daarvan werd een 17-jarige gearresteerd in het Verenigd Koninkrijk, die tot op de dag van vandaag blijft volhouden dat hij onschuldig is. 

 

Ondanks alles heeft Take-Two ook laten weten dat ze in de nabije toekomst personeel zal moeten ontslaan. Ze willen namelijk 50 miljoen dollar besparen na tegenvallende boekhoudkundige resultaten, waardoor er ook personeel zal moeten verdwijnen. De ontslagen zouden echter wel "beperkt" zijn. 
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...