Jump to content

250 nieuwe nummers worden toegevoegd aan GTA Online

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Rockstar Newswire
Met The Cayo Perico Heist update die volgende week dinsdag arriveert voor GTA Online, zal Rockstar nieuwe radiozenders en maar liefst 250 nieuwe nummers toevoegen.

De update brengt de grootste lading aan nieuwe muziek en radiozenders ooit. Naast de Music Locker, een ondergrondse nachtclub, zullen er drie nieuwe radiostation toegevoegd worden; Still Slipping Los Santos, Kult FM en The Music Locker. Daarnaast krijgen FlyLo FM en Worldwide FM een grote update. 

 

large.stillslipping.jpg.8957518c4d6e4e5c

 

Still Slipping Los Santos

Britse DJ Joy Orbison lanceert zijn eigen piratenzender vanuit zijn nieuwe winkel in Mirror Park. Om zijn muziek, bestaande uit house, techno, drill en drum-and-bass, aan de menigte te laten horen heeft hij hulp nodig om zijn signaal te versterken zodat heel Los Santos kan genieten van de muziek. Help hem vanaf 15 december zijn doel te bereiken. 

 

large.kultfm.jpg.af1495e0d58282b67df6031

 

Kult FM

Zet de radio wat harder wanneer je overschakelt naar Kult FM, gehost door Julian Casablancas van The Strokes en The Voidz. De nummers die je hier voorbij hoort komen zijn o.a. van Mac DeMarco, David Cross, Tony Mac, Joy Division, New Order, Iggy Pop, A Certain Ratio, en meer. Op dit radiostation kun je de première beluisteren van een nieuw nummer van The Voidz: ''Alien Crime Lord''.

 

musiclocker.jpg

 

The Music Locker

Om het geluid van The Music Locker ook boven de grond te krijgen zal er later in december een speciaal radiostation toegevoegd worden, speciaal met de muziek uit de nachtclub. Het station staat volledig in het teken van house, disco en techno met DJ's als Palms Trax, Keinemusik en Moodyman.

 

large.flylofm.jpg.d4180adbca9d5700199b0elarge.worldwidefm.jpg.bf93498b3935d426b7

 

FlyLo FM en Worldwide FM

De bestaande radiostations FlyLo FM en Worldwide FM zullen volgende week ook nieuwe mixtapes ontvangen van de vertrouwde DJ's en gasten. 
User Feedback

Recommended Comments

Dat is zeker goed nieuws. Dankzij R* heb ik echt veel nieuwe muziek leren kennen. Dit klinkt echt als muziek waar ik van ga houden. 😃

 

Ik ga de GTA Online update enkel al spelen voor de muziek. 🎵

Link to comment
Share on other sitesJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...