Jump to content

De Vinewood Car Club opent voor GTA+ abonnees

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
GTA+ abonnees kunnen vanaf 13 juni de Vinewood Car Club betreden, een exclusieve club speciaal voor de elites van Los Santos.

De Vinewood Car Club is onderdeel van de Vinewood Club, een premium service voor GTA+ abonnees. The Vinewood Club heeft grootse plannen voor een groeiend aanbod van speciale voordelen voor zijn groeiende klantenkring. De Vinewood Car Club is dus het eerste voordeel waar gebruik van gemaakt kan worden. 

 

11dacfb9a7d18f48daa516f8ff5a00f4133b2ec9.jpg

 

De Vinewood Car Club is gevestigd in een warenhuis in Elysian Island. In dit warenhuis kun je een speciaal aanbod aan voertuigen meenemen voor een testritje, deze oproepen naar je locatie in de Freemode, en kopen met 20% korting of hoger. Een gratis voertuig dat maandelijks te claimen is voor GTA+ abonnees, staat hier op het podium om te bezichtigen en te claimen. 

 

Rockstar belooft meer voordelen toe te voegen voor GTA+ abonnees via de Vinewood Club. Met de release van de GTA Online: San Andreas Mercenaries update, zal de Vinewood Club beschikbaar worden op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. 

 

 

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...