Jump to content

Deze content komt binnenkort naar GTA Online

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Met The Criminal Enterprises update voor GTA Online heeft Rockstar weer wat content achtergehouden. De bedoeling is dat deze content de komende maanden zal worden uitgebracht. Dankzij de bestanden heeft de community al het een en ander gevonden...

Voertuigen

De update bracht heel wat nieuwe voertuigen naar het spel. We hebben er echter maar een aantal direct gekregen. Zoals gewoonlijk zullen er ook voertuigen uitgebracht worden over de komende weken. Wellicht dat we volgende week al de eerste krijgen? In de onderstaande video worden alle nog niet uitgebrachte voertuigen getoond, zeker het kijken waard.

 

 

 

Service Carbine

Niet vaak meer krijgen we nieuwe wapens in updates. Maar The Criminal Enterprises update heeft er toch twee toegevoegd. De Precision Rifle is nu al te koop bij Ammu-Nation. Maar het tweede wapen, de Service Carbine (een M16) zit op dit moment nog niet in het spel. Binnenkort zal er een event plaatsvinden waarbij je dit wapen zelf moet gaan samenstellen met gevonden onderdelen die op verschillende locaties in de wereld verschijnen. We moeten dus nog even geduld hebben om dit wapen te gaan uittesten. 

 

b02fbd1b9873877a8a6ec889b781cc6fa9d6097f.jpg

 

Autodealers

In de trailer zat een kort fragment waarbij we konden zien dat er een nieuwe autodealer de deuren opende. In het spel is dit nog niet aanwezig. Binnenkort zullen er twee autodealers opengaan voor zaken; Luxury Auto’s in Rockford Hill, en hoogstwaarschijnlijk de autozaak van Simeon. Je zou er nieuwe auto's moeten kunnen kopen en testen. 

 

Collectibles

Rockstar heeft ook nog het plan om nieuwe collectibles toe te voegen. Wat ze precies inhouden is nog niet duidelijk. Al heeft Wildbrick142 op Twitter wel een lijstje:

  • Jack O' Lanterns (met als beloning een Horror Pumpkin Mask en Pumpkin Tee)
  • LD Organics Product
  • Junk Energy Skydives

Sasquatch outfit

Het laatste wat we weten is de Sasquatch outfit. Deze is door sommige spelers al gespot in het spel maar niet te gebruiken. Waarschijnlijk is er later dus een activiteit beschikbaar waarmee je de outfit van Bigfoot kunt vrijspelen. 

 

 

 
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...