Jump to content

GTA Online: San Andreas Mercenaries 13 juni beschikbaar

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Ga het gevecht aan tegen de strijdkrachten van San Andreas' grootste privéleger in GTA Online: San Andreas Mercenaries, een nieuwe update boordevol actie die de straten, zeeën en luchten overspant en vanaf 13 juni beschikbaar is.

bcad9f52ce86f14fc47ae01c90673eae0bea761f.jpg

 

Het is geen geheim dat Merryweather Security net zo corrupt is als alle anderen in Los Santos, maar nu gaan er geruchten op straat dat deze duistere huurmoordenaars aan het opschalen zijn en elke malafide concurrentie in San Andreas uit de weg ruimen. Voor freelance professionals in de criminele onderwereld kan dit de laatste druppel zijn: het is tijd om ze te raken waar het pijn doet.

 

Vlieg samen met een team van elitepiloten en ex-militaire operators om de strijd aan te gaan tegen de monolithische strijdkrachten van San Andreas' grootste privéleger in GTA Online: San Andreas Mercenaries, een nieuwe update boordevol actie die de straten, zeeën en luchten overspant 13 juni.

 

d85eae5098bb1636b4f6e6b80b4111109d3cc415.jpg

 

De deskundige vliegtuigmonteur en toppiloot Charlie Reed stelt een squadron van bekwame vliegeniers en huurlingen samen, alleen bekend als de Los Santos Angels, om nieuw lucratief privéwerk op zich te nemen, gevoelige gegevens van serverfarms te stelen, raids uit te voeren en explosieven te laten vallen op doelen in de hele staat.

 

Met de hulp van Charlie wordt de Mammoth Avenger een verbeterd luchtcommandocentrum, uitgerust met een nieuwe Operations Terminal en wapensysteemupgrades. Bovendien begin je aan nieuwe ondernemingen waarbij je waardevolle smokkelwaar op de grond uitvoert en stuit je op spontane kansen om geld en goederen te bevrijden van lucratieve zwervende doelen.

 

96a7b679f7a20e370160a73ff612438ad990f5a7.jpg

 

Zowel nieuwe als ervaren smokkelaars zullen ook profiteren van een reeks upgrades voor Avenger- en Hangar-eigenaren, waaronder de mogelijkheid om je Avenger op te slaan en aan te passen vanuit je Hangar, of zelfs om je Avenger op te slaan en te gebruiken zonder een Hangar of Facility-eigendom te bezitten. Bereid je nu voor: bereid je team voor, bereid je Hangar-faciliteit voor, zet je Avenger op en scherp je vaardigheden als smokkelaar aan voor de strijd die voor je ligt.

 

bc80f1ebfe42bf9345a079ed7cbc7728ad75277a.jpgcd79222bfaa5204dbcc397188ac45aad306f5d7a.jpg

 

Maar er zit meer in deze update. Zo zijn er nieuwe Random Events, een nieuwe Tactical SMG die uitermate handig is om te gebruiken tijdens het rijden, dagelijkse Time Trials, en nog veel meer. Ook zijn er weer aanpassingen en verbeteringen die op basis van speler feedback zijn doorgevoerd:

  • Wanneer je Mors Mutual Insurance belt kun je alle voertuigen in een keer claimen 
  • Een ''hold to sprint'' optie zal toegevoegd worden aan de instellingen
  • Aangepaste beschrijvingstags voor garages om snel je favoriete voertuigen te vinden
  • De Willard Eudora en Albany Classique Broadway zullen toegang krijgen tot Taxi Work als de Taxi Liveries zijn toegepast
  • Verbeteringen aan de Content Creator waaronder de toevoegingen van nieuwe voorwerpen en weerseffecten, waaronder sneeuw

De update is vanaf 13 juni speelbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC. Rockstar deelt ook dat ze binnenkort meer informatie delen over de update, en aankomende gebeurtenissen op GTA Online. 

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...