Jump to content

GTA Online: San Andreas Mercenaries vanaf nu speelbaar

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Rockstar Newswire
Werk samen met enkele van de meest gedurfde huurlingen van Los Santos en verover de stad in GTA Online: San Andreas Mercenaries. Leid de strijd tegen de troepen van Merryweather Security als een van de Los Santos Angels en voer explosieve guerrilla-operaties uit terwijl je door de hele staat hoogvliegende aanvallen uitvoert.

576bee247ac22c70230bb01fbaaea1b0edc8f638.jpg

 

Charlie Reed heeft een indrukwekkend cv. Naast zijn werk als vliegtuigmonteur in de hangar is hij een ex-militaire operator met aanzienlijke ervaring in het assisteren bij verschillende overvallen in Los Santos door de jaren heen. Hij heeft ook gewerkt aan een plan genaamd Project Overthrow - een meervoudige aanval op Merryweather Security om ze echt van hun stuk te brengen.

 

Project Overthrow bevat zes nieuwe missies voor 1-4 spelers die je huurskills tot het uiterste op de proef zullen stellen: verkenningen uitvoeren, waardevolle uitrusting terughalen, gedurfde reddingsacties uitvoeren en je een weg banen door de tanden van Merryweather's goed geoliede oorlogsmachine. Project Overthrow wordt gelanceerd vanuit de nieuwe Operations Terminal-upgrade voor de Mammoth Avenger, verkrijgbaar bij Warstock Cache & Carry.

 

f48b151a1484814843db42c3421b01c5f5be8407.jpg

 

Ook geïnitieerd vanuit de nieuwe Operations Terminal, kunnen de Los Santos Angels drie privécontracten aannemen in gedurfde LSA Operations. Elk van deze biedt de mogelijkheid om een outfit te verwerven voor de eerste keer dat deze wordt voltooid en om bij elke herhaling door optionele bonusdoelen te rouleren voor een extra salarisverhoging. Deze missies omvatten onder dekking van de duisternis uit een helikopter springen en op het dek van een vliegdekschip springen, een bombardement uitvoeren en een EMP-explosie gebruiken om een overheidsinstallatie uit te schakelen. LSA Operations kan ook worden gestart door Charlie rechtstreeks te bellen nadat de Operations Terminal is geïnstalleerd. 

 

0d7fe36b3521fdf4b494f8de29b5c9eb7405b263.jpg

 

De Hangar is uitgebreid met nieuwe opties. Hier kun je nu de Avenger opslaan, Mk II wapens upgraden, er zijn snacks te vinden, en je kunt voor extra vlieglessen direct de Flight School starten. Rooster McCraw is nu ook te vinden in je Hangar, hij zal voor een kleine vergoeding wat Air Freight Cargo voor je binnenhalen. Daarover gesproken, er zijn nieuwe Air Freight Cargo missies toegevoegd, welke je kunt starten via de laptop in je Hanger. 

 

Het nut van de Mammoth Avenger is enorm uitgebreid. Je hoeft niet meer in het bezit te zijn van een Hanger of Facility om de Avenger in op te slaan. Je kunt de Avenger simpelweg oproepen via het Interaction Menu. Heb je wel een Hanger met een Workshop, dan kun je de Avenger upgraden met nieuwe snufjes. Nieuwe machinegeweren, raketten, Stealth Module, en Missile Lock-On Jammers. Het kan er nu allemaal op geïnstalleerd worden om er een vliegend fort van te maken. De hierboven genoemde Operations Terminal kan ook geïnstalleerd worden en zorgt voor nieuwe missies. Ook kun je de Mammoth Avenger Thruster parkeren in de achterbak.

 

838ac75ff1c96d0cc866ae692867db0b61cc92e7.jpg f2e72516545cfd0243fd379991515e44e7429111.jpg

 

Een update van dit kaliber is niet compleet zonder nieuwe voertuigen en een wapen. Je kunt nu je geld geven aan de volgende voertuigen: Grotti Itali GTO Stinger TT, Vapid Clique Wagon, Maibatsu MonstroCiti, Vapid Ratel, Declasse Walton L35, F-160 Raiju, en Mammoth Streamer216. Volgende week zal de Bravado Buffalo EVX beschikbaar worden. 

 

De voertuigen die de laatste weken tijdelijk beschikbaar waren, zijn nu te koop in de winkels. We hebben het over de Weeny Issi Rally, Toundra Panthere, Karin Hotring Everon, en Willard Eudora. Tegelijkertijd zijn minder populaire voertuigen verwijderd uit de online winkels. Dit zijn er bijzonder veel. Deze voertuigen zullen later terugkomen via bijvoorbeeld het Lucky Wheel. 

 

Ondertussen kunnen spelers ook de straten onveilig maken met de nieuwe Tactical SMG. Deze is aan te schaffen via de Gun Van. 

 

7df4fd9ed3533bf4fbf687c25fc8d6c137b2ef49.jpg

 

Deze update bevat ook aanpassingen die enkele dagen geleden al zijn aangekondigd door Rockstar. Zo zijn sommige jets minder sterk gemaakt, kun je meer beloningen verdienen met bepaalde events, en nog veel meer. De patch notes zijn zoals altijd volledig op de website van Rockstar Support te bekijken.

 

De komende tijd zal Rockstar ook niet stilzitten. Verwacht nieuwe voertuigen, events, de verjaardag van GTA V, de terugkeer van Armored Trucks, en ''een groot gevecht op Cayo Perico''. Jezelf vervelen hoeft dus niet! 
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...