Jump to content

GTA Online-spelers verliezen mogelijk hun karakters niet met de heruitgave van GTA V

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Nieuwe ontdekkingen in de code van GTA V verwijzen naar een engine upgrade en de optie om je GTA Online karakter over te zetten.

Het is alweer een tijdje geleden dat Rockstar Games ons iets gemeld heeft over de nieuwste versie van Grand Theft Auto V, dat in de tweede helft van dit jaar moet uitkomen. Technische verbeteringen zouden het spel nog mooier maken en beter laten draaien. Meer dan dat weten we helaas nog niet. 

 

Community leden Tez2 en alloc8or hebben op het Amerikaanse GTAForums nieuwtjes gedeeld die ontdekt zijn in de code van GTA Online. In de code zijn met de laatste grote update namelijk enkele lijnen code toegevoegd die verwijzen naar de next-gen versie van GTA Online. De code "CHasCharacterToTransferDecisionPage" verwijst mogelijk naar een scherm waarbij de speler de keuze krijgt om zijn of haar GTA Online-karakter en progressie over te zetten naar de nieuwe consoles. Dit was namelijk ook het geval toen spelers de overstap naar de vorige generatie consoles konden maken. Opnieuw beginnen lijkt dus niet nodig te zijn, wat we eigenlijk al mochten verwachten.

 

gallery_1_164_1962623.jpg

 

Een andere lijn code, "rage::fwuiMessageBase", verwijst naar de RAGE Engine die gebruikt wordt in Red Dead Redemption 2. Deze versie is uiteraard verbeterd en uitgebreider dan de versie die we nu in GTA V hebben. Dit zou dus kunnen betekenen dat GTA V grafisch in lijn wordt gebracht met Red Dead Redemption 2. 

 

Het zijn uiteraard nog speculaties, en het enige wat we nu dus hebben zijn twee codes in de bestanden van GTA V. Hopelijk brengt Rockstar Games on zeer snel iets concreets! 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...