Jump to content

GTA Online stopt op Xbox 360 en PS3 op 16 december

Posted
By Thundercover
Posted

By Thundercover

Source: Rockstar Newswire
Rockstar stopt met het ondersteunen van GTA Online op de Xbox 360 en PlayStation 3. Vanaf 16 december is het niet meer mogelijk om online spelen met deze consoles.

Niet alleen is het over precies zes maanden niet meer mogelijk om GTA Online op de genoemde consoles te spelen, ook de statistieken zullen niet meer te vinden zijn in de Rockstar Games Social Club. Om spelers te motiveren over te stappen naar GTA Online op een nieuwere console of PC is vanaf 15 september niet meer mogelijk om Shark Cash Cards voor de Xbox 360 en PS3 te kopen. Drie maanden later wordt dus alles definitief uitgezet, waarmee een einde komt aan acht jaar GTA Online op deze consoles.

 

Rockstar trekt ook de stekker uit de online (statistieken) van Max Payne 3 en L.A. Noire. Voor deze games geldt geen afbouwing; op 16 september is het direct klaar. Voor de single player van de spellen zal het stoppen van de online services geen problemen moeten geven. Voor GTA Online wordt op 11 november een verbeterde en op zichzelfstaande versie verwacht voor de nieuwste generatie consoles, te weten de Xbox Series S/X en PlayStation 5.

 
User Feedback

Recommended Comments

Ik had eigenlijk verwacht dat GTA Online al een opvolger/vervanger had.  Jammer inderdaad voor de mensen die er zo veel tijd in hebben gestoken en eigenlijk een spel kwijt raken. Toch wel vreemd dat je niet zoals vroeger gewoon altijd nog een spel na vele jaren weer kan opstarten en door kan spelen.

Link to comment
Share on other sites

Grootste miskoop toen… speciaal een xdoos 360 aangekocht … slechts een handvol keren mee gespeeld, ik geraak het maar niet gewoon om een open wereld game te spelen op controller

Link to comment
Share on other sitesJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...