Jump to content

GTA Online: Summer Special verschijnt 11 augustus

Geplaatst: (Bewerkt: )
Door PrioX
Geplaatst:
Bewerkt:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire

Rockstar heeft op zijn Newswire de Los Santos Summer Special update voor GTA Online aangekondigd. De update wordt volgende week dinsdag (11 augustus) uitgerold.

 
Haal het meeste uit de zomerhitte in San Andreas met nieuwe activiteiten die volgende week naar GTA Online komen. Deze omvatten alles van bloedstollende co-op missies die gestart kunnen worden vanaf je Super Yacht tot aan de spanningen tijdens de Open Wheel Races, inclusief een scala aan nieuwe voertuigen. De zomer in Los Santos heeft voor iedereen wel iets.
 
large.gtao_update_11820_2.jpg.12a08f2678
 
Ben je eigenaar van een Galaxy Super Yacht? Dan kan je meedoen in een nieuwe reeks missies, alleen of met maximaal drie scheepsmaten. De missies omvatten alles van diepzeeduiken tot het op hoge snelheid hi-jnken op open zee, of zoals Rockstar het noemt: high-speed hi-jinks on the high seas. Er is duidelijk actie voor elke soort matroos.
 
large.gtao_update_11820_3.jpg.92b2554ad5 large.gtao_update_11820_4.jpg.55646c4816
 
Tussen alle bezorgingen en verkopen door kan de 'upwardly mobile' gebruikt worden in nieuwe Business Battles in enkele verrassende locaties met serieuze beloningen. Het Diamond Casino & Resort kan daarnaast een reeks aan Adversary Modes verwachten die in het pand zullen plaatsvinden.
 
Ondertussen worden de autowebsites overspoeld met meer dan een dozijn aan nieuwe voertuigen om te kopen, inclusief off-roaders, afstelbare sportauto's, een set mooie Open Wheel wagens, en de nodige voertuigen die bij Benny naar wens kunnen worden aangepast. Zoek de limiet op in een reeks nieuwe Open Wheel Races of ontwerp je eigen stratencircuit met de nieuwe Open Wheel Race Creator.
 
large.gtao_update_11820_5.jpg.ee1043aee7
 
Bovenop de nieuwe functionaliteit zijn er ook algemene verbeteringen aan GTA Online doorgevoerd en kunnen we nog steeds wekelijkse events en bonussen tegemoet zien de komende maanden. Daar valt ook de 'grootste update ooit' voor GTA Online onder als de heists terugkeren later dit jaar.



Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...