Jump to content

GTA Online: The Contract - Nu beschikbaar

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Bundel je krachten met een van de beroemdste oplichters van Los Santos en zijn vrienden in GTA Online: The Contract, een gloednieuw avontuur voor solospelers en crews, met de terugkeer Franklin Clinton.

 

Franklin is voor zichzelf begonnen en heeft een agentschap opgericht - F. Clinton & Partner - en zoekt nog een betrouwbare partner. Met zijn agentschap helpt hij beroemdheden met allerlei problemen. Franklin krijgt hulp van vrienden, waaronder Lamar, viervoeter Chop en hacker Imani. De eerste grote klus die Franklin krijgt is het terugvinden van de mobiele telefoon van niemand minder dan Dr. Dre himself. 

 

Het mobieltje van Dr. Dre is het gesprek van de dag in Los Santos. Het vermoeden is dat er nog niet uitgebrachte nummers van Dr. Dre opstaan, en die mogen niet zomaar uitlekken. Deze grote klus kan het verschil maken voor F. Clinton & Partner. Tijdens je zoektocht ontdek je zes nieuwe nummers van Dr. Dre die nog nooit eerder te horen waren, en maken dus hun debut in GTA Online.

 

Je krijgt ook nog een bijzonder inkijkje hoe Dr. Dre te werk gaat, dat doe je in de Record A Studios, een nieuwe studio waar je samen met Dr. Dre en gasten kunt kijken hoe een hit gemaakt wordt. 

 

657733193de5c745bd019ffe10a03e6fc2f55c04.jpg

 

Als onderdeel van je partnership met Franklin, koop je een super de luxe kantoorpand dat dient als thuisbasis voor The Agency. Dit pand beschikt over een kantoorruimte en garage. Je kunt het pand nog uitbreiden met een Vehicle Workshop en Armory. Deze opties bieden je nieuwe manieren om klusjes van cliënten te voltooien. 

 

Omdat F. Clinton & Partner niet bepaalt een naam heeft, zal je deze naam eerst op de kaart moeten zetten. Dit doe je met de zogeheten Security Contracts. Hierbij moet je waardevolle spullen en voertuigen terughalen, reddingsoperaties uitvoeren, mensen beschermen, en meer. Na een aantal van deze Security Contracts zal Franklin een andere kant van het agentschap laten zien met Payphone Hits. Ouderwetse liquidaties die via een telefooncel op straat worden gestart. Je krijgt bonuspunten voor het uitvoeren van specifieke doelstellingen. In de Free Mode kun je als extra bonus Franklin of hacker Imani bellen om gebruik te maken van speciale opties, of om Contracts te starten. 

 

3d1353798fed87018422989486e11b87362ad152.jpg

 

GTA Online: The Contract voegt drie nieuwe wapens toe. De Heavy Rifle is vanaf nu beschikbaar bij Ammu-Nation of in de Agency Armory waar je het wapen kunt aanpassen en kunt kopen met korting. Daarnaast hebben we de Compact EMP Launcher en de Stunt Gun, welke beide exclusief beschikbaar zijn in The Armory van je Agency. 

 

Op dit moment zijn er zeven nieuwe voertuigen beschikbaar: Pegassi Ignus, Lampadati Cinquemila, Pfister Astron, Dewbauchee Champion, Bravado Buffalo STX, Enus Deity, en Enus Jubilee. Sommige voertuigen hebben speciale upgrades (Imani Tech) beschikbaar in de Vehicle Workshop van je Agency. Slick Mines, Armor, en Machine Guns zijn essentiële upgrades voor het werk. Ook nieuw is de Missile Lock-On Jammer die ervoor zorgt dat rakketten niet zomaar meer je voertuig opblazen, en de Remote Control Unit-optie die ervoor zorgt dat je het voertuig op afstand kunt besturen. 

 

De komende weken zal Rockstar meer voertuigen uitbrengen. 

 

57f3d917cd71006d51c1a8cab40df0d8bbe7d689.jpg

 

Naast de updates aan de radiostations, zijn er ook honderden nieuwe kledingstukken toegevoegd, tatoeages, kapsels en Facepaints. Ook zijn er andere veranderingen te vinden. Zo krijgen spelers minder telefoontjes van contacten om (nieuwe) content uit te proberen, je kunt nu via het Pause Menu simpel de content bekijken en starten. Er zijn nieuwe Pause Menu Awards en Daily Objectives te voltooien, de dagelijkse kosten voor properties zijn verlaagd, je ontvangt nu LS Car Meet Reputatie voor meer acties (Auto Shop Contracts, Customer Deliveries, en Exotic Exports Deliveries), en de opslagruimte in de kluis van je Nightclub en Arcade is vergroot. De complete lijst met patchnotes is hier door te lezen. 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...