Jump to content

GTA Trilogy: Definitive Edition aangekondigd!

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Games via Twitter
Na maanden van geruchten heeft Rockstar Games vandaag aangekondigd dat er inderdaad remasters van GTA III, Vice City en San Andreas onderweg zijn. De drie spellen zullen samen te koop zijn in de GTA Trilogy: Definitive Edition.

Later deze maand viert Rockstar de twintigste verjaardag van GTA III dat in oktober 2001 uitkwam. Het spel heeft de openwereld-spellen compleet veranderd, en de basis gelegd voor alle spellen van Rockstar die volgden. De GTA Trilogy: Definitive Edition zal grafische en gameplay verbeteringen met zich meenemen voor alle drie de spellen. 

 

Rockstar belooft de komende weken meer informatie met ons te delen. Hoewel Rockstar zelf nog niet gesproken heeft over een releasedatum, gaan er geruchten rond dat 11 november de datum is dat we de Trilogy opnieuw kunnen ervaren, maar neem dit zoals altijd met een korreltje zout. De GTA Trilogy: Definitive Edition zal beschikbaar zijn op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, PC (via de Rockstar Launcher) en in 2022 op Android en iOS.

 

Alle digitale versies van de spellen die op dit moment te koop zijn, zullen volgende week verwijdert worden (al blijven deze versies wel gewoon speelbaar). 

 

61b96e6b1b99b25fbfef189a2f0ffe6d360157df.jpg

 

De verjaardag van GTA III zal ook merkbaar zijn in GTA Online. Spelers kunnen verschillende speciale kledingstukken vrijspelen en liveries. Ook staan er nog wat events op de planning die ze voor nu geheim houden. Later dit jaar krijgen we ook nog een nieuwe content update voor GTA Online, waarbij het helpen van contacten en vrienden hun legitieme bedrijven te helpen groeien centraal zal staan. 

 

 

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Leuk! Ik ben vooral benieuwd naar hoe het er grafisch uit moet komen te zien. Daar het op iOS, Android en Switch komt zal het visueel niet heel gecompliceerd worden. Hoeft ook niet. Maar als het ze is gelukt om het houterige van de originele spellen weg te krijgen dan zou dat echt geweldig zijn. :)

Link to comment
Delen op andere websites



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...